Nautische kleding op straat

Nautische kleding is een andere term voor zeilkleding, een unieke kledingstijl die je steeds vaker op de Nederlandse straten tegenkomt. Een up and coming merk dat bekend staat om haar nautische look and feel is City of Sails, een merk dat geïnspireerd is op de architectuur, inwoners en sfeer van het Australische Sydney, dat ook bekendstaat als de City of Sails. Als eigenaar van diverse kledingwinkels voor mannen en liefhebber van Australië, was ik er als de kippen bij om dit merk aan ons assortiment toe te voegen. 

Fan van City of Sails

Zelf ben ik al enige tijd fan en drager van City of Sails, al voordat ik dit merk in onze winkels toevoegde. Ik houd van de nautische stijl en sfeer die de kleding uitademen en waarmee ik toch uniek kan zijn in de kleding die ik draag. Het zijn stoere kledingstukken voor zowel man als vrouw, die ik zowel in het dagelijks leven draag en als ik daadwerkelijk aan het zeilen ben. Bij wijze van proef ben ik de kleding in mijn winkels gaan dragen en nadat veel mensen mij vroegen waar die polo hing of die broek lag, heb ik besloten om het merk aan ons assortiment toe te voegen.

Voor meer informatie

Ben jij op zoek naar zeilkleding die je ook in met uitgaan of naar je werk kunt dragen? Bekijk de website van City of Sails voor een leuk overzicht!

Comments are closed.