MRI scan heup

Mijn vader is inmiddels vijf jaar met pensioen. Hij heeft altijd allerlei plannen gehad over wat hij wilde gaan doen als hij met pensioen was. Hij heeft altijd hard gewerkt en dacht eindelijk van zijn welverdiende pensioen te kunnen genieten. Mijn vader is een echte wandelaar en wilde graag veel wandelen in Nederland, maar ook in landen als Zweden en Noorwegen. De natuur daar lijkt hem helemaal geweldig. Echter heeft hij sinds een jaar of twee last van zijn heup waardoor het wandelen steeds lastiger is en pijn doet. Hij is hiermee al naar de fysio geweest maar dat heeft tot op heden niets geholpen. Ik ben via het internet gaan kijken naar andere oplossingen voor mijn vader.

Een MRI scan
Via internet zag ik vaak voorbij komen dat mensen met gelijksoortige klachten een MRI scan hebben laten uitvoeren. Wanneer er een MRI scan van de heup wordt uitgevoerd kan er gezien worden of er sprake is van artrose (ook wel slijtage genoemd) of overige botafwijkingen. Tevens wordt het heupgewricht in beeld gebracht. Ik ben gaan zoeken naar diverse klinieken in de buurt en heb diverse recensies gelezen. Ook heb ik het idee bij mijn vader geopperd om een MRI scan te laten maken. Normaal gesproken is hij op dit soort dingen niet zo happig, maar omdat hij zo veel last heeft vond hij alles goed.

Prescan
Prescan is in mijn ogen een zeer goede kliniek om een MRI scan van de heup te laten maken. De website is overzichtelijk en zeer professioneel. Tevens heb ik naar Prescan gebeld en diverse informatie opgevraagd. De medewerker die ik aan de telefoon had heeft mij deskundig te woord gestaan en had antwoord op al mijn vragen. De recensies die ik heb gelezen over Prescan zijn ook allemaal lovend. Ik heb een afspraak ingepland voor mijn vader. Deze afspraak staat voor volgende week en ik hoop dat er iets uit komt waar we wat mee kunnen.

Comments are closed.