Motor spanje en motorrijden in spanje

De hoofdstad Madrid is met name voor motor Spanje voor de cultureel geïnteresseerde bezoekers interessant. De diverse evenementen, musea (Prado, het Thyssen-Bornemisza Museum, etc.), Opera in het Teatro Real theater, Musicals in het Teatro Lope de Vega, het Koninklijk Paleis, de kloosters van Descalzas Reales en het met hun waardevolle kunstschatten.
Enkele andere interessante steden: Barcelona, met haar architectuur, de Fiestastadt Valencia, de Universiteit en het monastieke stad Alcala de Henares, Spanje, Toledo, met zijn Moorse verleden en het El Greco Museum en de Klosterresidenz El Escorial, Segovia, met de Romeinse aquaduct, de Kathedraal en het Alcazar, de universiteitsstad Salamanca, Pamplona, bekend om de bull run, Burgos, met zijn mooie routes is motorrijden in spanje Gotische Prachtkathedralen, Bilbao met het Guggenheim Museum.

In het Noorden van Spanje ligt op de weg van Santiago de Pyreneeën naar het graf van de Apostel Sint Jacobus in Santiago de Compostela.

Spanje, dat behoort tot de groep van Eilanden, de Balearen zijn waarschijnlijk de meest populaire bestemming: Mallorca met zijn Partij strand van Playa de Palma, maar ook het grondgebied van het land, het andere Mallorca is de moeite waard een bezoek aan het nachtleven van Ibiza-stad, Formentera, met de mooiste stranden van de Balearen, de natuur, Menorca, ideaal om te Ontspannen..

Ook populair is de Canarische Eilanden: Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote met zijn droge en Zonnige klimaat zijn ideaal voor zon-zwemmers, de groenere Eilanden Tenerife, La Palma, La Gomera en El Hierro, in contrast, gemaakt voor een natuur – en wandelgebied. Spanje heeft veel meer te bieden dan alleen zon zee en strand!

Als u wilt dat een vakantie in Spanje of op de Eilanden te besteden, zodat u vinden in onze Ferienhausportal aanbiedingen van leveranciers, het recht kan worden geboekt.

Comments are closed.