Moosefärg

Moosefärg biedt een breed aanbod aan verschillende soorten houtverf. De verf van dit Zweedse merk is geschikt voor alle ondergronden. Een van de dingen waarmee deze verf zich onderscheidt van andere soorten houtverf, is dat de structuur van het hout na een behandeling met deze verf behouden blijft. Omdat de verf het hout laat ademen, krijgt het hout de kans om vocht te reguleren. Dit is een groot voordeel omdat dit voorkomt dat het hout gaat schimmelen of rotten. Hierdoor gaat het hout een stuk langer mee.

 

In tegenstelling tot wat andere verfsoorten doen, sluit de matte houtverf van Moosefärg het huis niet helemaal af. Je kunt de verf van Moosefärg zowel voor binnen als voor buiten gebruiken. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken om je tuinhuisje te beschermen van weersomstandigheden door het in te smeren met buitenbeits. Het voordeel van deze beits is dat je het op iedere houtsoort kunt gebruiken, zelfs als het hout onbehandeld, ruw of juist netjes is afgewerkt. Ook reeds geschilderd hout kun je opnieuw verven met de houtverf van Moosefärg.

 

Je kunt van alles verven met de houtverf van Moosefärg. Omdat het duurzame, gemakkelijke verf is die niet snel afbladdert, zijn er eindeloze mogelijkheden om de verf te gebruiken. Omdat de verf slijtage tegengaat en krassen voorkomt is het uitermate geschikt om je veranda, vloer of tuinhuis mee te verven. Deze verf bevat onder andere verschillende natuurlijke stoffen en is bijna geheel vrij van oplosmiddelen. Hierdoor is deze verf duurzamer en minder milieubelasted dan de meeste andere soorten houtbeits.

 

De verf is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van transparant tot rood en van glanzend zwart tot mat grijs. Zo is er voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie over houtverf- en beits en voor informatie over hoe je dit het beste kunt gebruiken eens op www.moosefarg.nl.

Comments are closed.