Mooie manier om een nieuwe lease auto te rijden

Een occasion lease auto of tweedehands lease auto is een mooie manier om als ondernemer een nieuwe auto te rijden, zonder dat u daarvoor ineens een grote uitgave hoeft te doen. Het uitblijven van die grote eenmalige uitgave is waarschijnlijk een van de belangrijkste voordelen van zakelijke lease. Maar welke voordelen kent zakelijk leasen nog meer?

Makkelijk te regelen
Zakelijk auto leasen is in de meeste gevallen zó geregeld. Afhankelijk van het bedrag, hoeft u vaak geen hele papierwinkel te overleggen. Als u dit vergelijkt met het aanvragen van een lening, dan begrijpt u waarom veel ondernemers kiezen voor zakelijke lease.

Ook mogelijkheden als ZZP’er
Als ZZP’er een lening krijgen voor een auto of ander bedrijfsmiddel is meestal niet makkelijk. Bij een occasion lease auto ligt dit anders. Om u een hoop papierwerk te besparen werken sommige leasemaatschappijen met een automatisch creditscore. Bij een positieve score kunt u een auto leasen. Vaak wordt bij zakelijk leasen ZZP’ers een constructie aangeboden die short lease heet, voor een periode van slechts een jaar.

De zekerheid van occasion lease
Als ondernemer houdt u niet van vervelende verrassingen of financiële tegenslagen. Met occasion lease weet u precies waar u aan toe bent. Elke maand betaalt u immers hetzelfde bedrag en vervelende reparatie- en onderhoudskosten zijn inbegrepen.

Mooie manier om een nieuwe auto te rijden
Natuurlijk kunt u – om een grote uitgave te vermijden – ervoor kiezen om een tweedehands auto te kopen. Maar hoe zit het met de kwaliteit van een auto van een paar jaar oud? Bent u dan met allerlei reparaties niet veel duurder uit? En is een auto van een paar jaar oud wel representatief genoeg voor uw bedrijf? Een occasion lease auto is dé manier om zonder grote eenmalige uitgave toch een nieuwe auto te rijden. Met al het comfort en de uitstraling die daarbij horen. Wat zakelijke lease u per maand kost, kunt u hier uitrekenen. Vindt u dit leasebedrag te hoog? Dan zou u alsnog kunnen overwegen om te kiezen voor occasion lease: het leasen van een auto die eerder door een andere zakelijke lease rijder is gebruikt.

Bron: mkbpersbericht.nl

Comments are closed.