MLM Multilevel Marketing Wervings Tips

Terwijl online lead generatie methodes zoals bloggen en het gebruik van pagina’s om informatie en leads te vangen je een verse lijst met gekwalificeerde emails van potentiële klanten en business partners kan geven voor je MLM Multilevel Marketing business, ligt de rest van het proces aan jou. En de eerst volgende taak is die van het prospecten. Verschillende mensen hebben verschillende opvattingen van waar werving nu eigenlijk over gaat, en dat verklaart waarom sommige succes hebben terwijl anderen (lees: de meeste) falen.
Als je succesvol deals wilt sluiten met je prospects, wil je misschien weten wat prospecting is en hoe je het aanpakt.

Dus waar gaat prospecting nu eigenlijk over?

Werving is het selecteren van de serieuze potentiëlen uit de nieuwsgierigen en het werken naar het bouwen van een sterke, op vertrouwen gebaseerde relatie met hen, om ze voor te bereiden op het sluiten. Het betreft niet het aan iedereen willen verkopen van je MLM multilevel marketing business kans, of om mensen over te halen zich bij jou aan te sluiten of jouw producten te verkopen.

Hoe pak je prospecting aan?

Begin met het identificeren van de kwaliteit van de prospects. Deze hebben echte problemen en zijn op zoek naar de oplossingen die jij te bieden hebt. De enige manier om er achter te komen of een prospect gekwalificeerd is, is door met ze te praten en hen vragen te stellen. Hiermee is online werving toch best lastig omdat je potentiële lead de vragen zal lezen en niet ernaar luisteren. Dit kan echter makkelijk verholpen worden door het personaliseren van je email berichten. Praat met de persoon en laat ze voelen alsof je een persoonlijk gesprek aan het voeren bent. Het zit allemaal in de kleine dingen zoals het noemen van hun naam en ze met ‘je’ en ‘jij’ aan te spreken.

Als je gekwalificeerd hebt en je hun problemen hebt geïdentificeerd, leg je de focus op het bouwen van een relatie en het winnen van hun vertrouwen. En de makkelijkste manier van het bouwen van een relatie met je prospects en het winnen van hun vertrouwen  is door te laten zien dat je hun problemen echt begrijpt en dat je ze echt wilt helpen. Dus leidt met waarde. Geef ze echt waardevolle informatie die hun problemen betreft en biedt ze oplossingen aan. Daarom moet je constant onderzoek plegen om zo waardevolle content te vinden die je met ze kan delen.

Hoe meer waarde je aan hun leven toevoegt, hoe meer ze je zullen vertrouwen.
En wanneer je er aan toekomt om jouw MLM multilevel marketing business’ producten te laten zien, leid dan met de voordelen en vertel ze hoe ze jou geholpen hebben. Je kan ze ook klant getuigenissen laten zien. Maar voorkom dat je als een verkoper overkomt.
Als ze je vertrouwen geloven ze je op je woord, waarna het sluiten met jouw kans zeker makkelijker zal gaan.

Leer vandaag nog om een Succesvolle MLM Multilevel  Marketing Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.