MLM Leads – Hoe Een Overvloed Aan MLM Leads Te Genereren

MLM Leads  Nodig?

Oke, je bent ingeschreven bij een MLM- Netwerkmarketing bedrijf en je hebt exact gedaan wat je verteld is te doen. De DVD’s uitdelen, flyers, home parties, business meetings bijgewoond, je namenlijst gemaakt etc. En nu zit je op een dood spoor, je hebt geen idee hoe je aan nieuwe MLM leads moet komen.

Zonder MLM leads zal je business uiteindelijk doodbloeden, leads zijn letterlijk de levensader van je business, en je hebt er nooit genoeg. Wat echter héél belangrijk is en wat uiteindelijk ook je succes, en de snelheid waarmee je succes zult hebben bepaalt is :

De kwaliteit van je MLM lead.
Er zijn verschillende soorten leads en ze maken een enorm verschil uit in kwaliteit.

1) Koude MLM Leads:

Dit zijn de mensen die jou niet kennen, die jij niet kent en waarvan je geen idee hebt of ze eventueel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in je product of business opportunity. Feitelijk kun je net zo goed iedereen op straat aanspreken of het telefoonboek pakken. Koude MLM leads zijn niet geschikt om je klantenbestand en MLM downline effectief en efficiënt op te bouwen. Je zult er honderden moeten benaderen om slechts enkele inschrijvingen te kunnen realiseren.

2) Koude Gerichte MLM Leads:

Koude gerichte MLM leads zijn mensen die je nog niet kent en vice versa maar waarvan je wel weet dat ze eventueel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in hetgeen je te bieden hebt. Bijv. mensen die lid zijn van een sportschool zouden een interesse kunnen hebben in voedingssupplementen. Je kansen van slagen bij deze groep zijn al iets groter.

3) Product Buyer Leads :

Product buyer leads zijn mensen waarvan je weet dat ze in het verleden een soortgelijk product hebben gekocht als je vermarkt. De kans dat iemand die bijv. een jaar geleden een afslankproduct heeft gekocht nu nog steeds daar een interesse in heeft is zeer aannemelijk. Voor het opbouwen van een klantenkring maak je met product buyer leads een redelijk goede kans.

MLM Leads

Zowel de koude gerichte MLM leads alsook de product buyer leads zijn relatief makkelijk te vinden, en je kunt ze vaak al kopen voor zo’n €0.50 per naam.

Er zitten echter ook een paar nadelen aan deze MLM leads:

  • Er is vaak een verplichte minimum afname van minimaal 1500 namen. Met € 0,50 per lead is dat een investering van €750,- dat is niet echt voor elke beginnende netwerk marketer weggelegd.
  • Wanneer je deze leads telefonisch gaat benaderen zul je aangemeld moeten zijn bij het Bel-Me-Niet-Register.
  • Aanmeldingskosten zo’n € 300,-
  • Het bestand is al meerdere keren verkocht, dus de mensen zijn al vaker benaderd. Wat je kansen op succes dus ook weer verkleind.

De beste MLM lead voor het snel en effectief opbouwen van je business is de lead die jezelf hebt gegenereerd.

Jij weet namelijk zelf als beste wat het precies is waar jouw “ideale” prospect naar op zoek is. Hierop ga je dan ook je site aanpassen zodat je héél gericht kunt werken. Een bijkomend voordeel van het zelf genereren van MLM leads voor jouw product en business is ook nog eens dat je niet bang hoeft te zijn voor afwijzing. De MLM leads die je zelf genereert weet je op voorhand al van dat ze geïnteresseerd zijn in jouw product en of business. En wanneer je het goed aanpakt is het zelfs vrij eenvoudig om ze met tientallen per dag en ook nog eens gratis te genereren.

Leer om de beste MLM leads aan te trekken  door waarde te geven in alles wat je doet en het opbouwen van een relatie met je prospect gebaseerd op vertrouwen, en je kunt zoveel mensen per week inschrijven in je business als je maar wilt.
Wil je vandaag nog starten met het genereren van de Beste MLM leads voor jouw product en business, meld je dan nu aan voor de Gratis MLM Internet Marketing Training.
De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.
Tenzij je natuurlijk al de Beste MLM leads en genoeg inschrijvingen hebt ;-)

Comments are closed.