Mijn zus en vriend hebben de juiste hypotheek afgesloten

Soms, heel soms, heb je geluk met de tijd dat je iets gaat kopen. Dit zelfde geld voor mijn zus en haar vriend. Zij zijn nu ongeveer zeven jaar elkaars vriend en vriendin. Voor hen was het een mooi moment om een keer een stap verder te maken en bij elkaar in het huis te treden. Dit vonden zij ook, dus de logische volgende stap was dat ze gingen samenwonen. Ik vind het helemaal leuk. Mijn zus is gelukkig met haar vriend en als zij dat is dan ben ik dat ook. Toen ze naar een huis gingen kijken hadden ze zelf nog geen enkel idee wat er allemaal bij kwam kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan het sluiten van een hypotheek voor starters. Dat is meer werk dan één ieder dat vaak verwacht. 

De juiste keuze

Toen ze naar een assurantiekantoor gingen kwamen ze er niet heel tevreden van terug. Ik had hen daarom geadviseerd om eens op het internet rond te gaan kijken. Er bestaan namelijk voldoende internet websites waar informatie te vinden is over de actuele hypotheekrente stand en andere actuele zaken. Dat is namelijk heel erg belangrijk. Denk er maar eens aan wanneer u dit niet op de juiste manier beslist, maar zomaar wat gaat doen. De keuze dat je dan iets fout gaat beslissen is erg groot aanwezig. Doe dat dus niet.

Mijn zus vond dankzij dat gelukkig wel de juiste hypotheek (een hypotheek bij ABN-AMRO), die ze even later ook bij dezelfde locatie hadden afgesloten.

Comments are closed.