Met spoed Belgische poorten service inschakelen

Bent u met spoed opzoek naar een technieker die u kan helpen met een poort herstelling? Dan bent u opzoek naar de Belgische poorten service van ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten in heel België. De techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een interventie.

Spoed poorten herstelling in België

Een defecte poort kan vervelende situatie opleveren. U kan wellicht misschien met meer uw auto buiten de garage zetten of in de garage. Daarnaast kan een defecte poort zorgen dat uw huis niet goed meer afgesloten kan worden, waardoor de kans op een inbraak vergroot kan worden. Om zo min mogelijk overlast te hebben aan een defecte poort heeft ROMASS de Belgische poorten service opgericht. De techniekers beschikken over de juiste kennis en materialen om problemen met poorten op te lossen. Al onze service techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken. Ze kunnen op locatie versleten onderdelen direct vervangen waardoor 95% van de herstellingen op locatie worden opgelost.

Tijdens een spoed herstelling gaat een van onze ervaren techniekers allereerst achterhalen wat de oorzaak is van de de interventie. Het kan gaan om een defect onderdeel of een verkeerde afstelling. Wanneer de oorzaak achterhaald is, gaat de technieker aan de slag om dit probleem op te lossen. Veel voorkomende problemen bij een poort zijn, een motor die defect is, kabels die gebroken zijn, handzender die niet meer werkt of looprol uit geleider.

ROMASS inschakelen voor een poort herstelling

Wilt u een van de ervaren techniekers van de Belgische poorten service van ROMASS inschakelen? Ga dan snel naar onze website. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een technieker in te schakelen. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen dient u een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. U ontvangt een bevestigingsmail met de datum van de afspraak en de afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw poorten te maken.

Wilt u liever telefonisch een interventie doorgeven? Geen probleem. We zijn bereikbaar op: 078/484996. Meer informatie kunt u terecht op onze website.

 

 

Comments are closed.