Met Agoda.com naar Tokio vanaf 63 euro per nacht

SINGAPORE (6 juni 2012) – Agoda.com kondigt vandaag superaanbiedingen aan voor tophotels in Tokio.

Hoewel Tokio is doordrenkt van traditie, is het een van de meest futuristische steden ter wereld. Tokio is een bestemming die nooit aan belangstelling verliest. Met een landschap dat omringd is door wolkenkrabbers, vulkanische pieken, Shinto heiligdommen en met bloesem bezaaide parken, hebben reizigers hebben veel te ontdekken in de omgeving.

Een van de nieuwste toevoegingen aan de skyline van Tokio is Tokyo Sky Tree, die met 634 meter de hoogste toren van de wereld is. De Sky Tree laat bezoekers Tokio zien vanuit een geheel nieuw perspectief; er zijn observatiedekken op 350 meter en 450 meter boven straatniveau.

Een andere ontwikkeling is DiverCity, een mega-complex op het eiland Odaiba in de baai van Tokio. DiverCity bestaat uit een groot winkelcentrum, restaurants, sportgelegenheden en kantoren. Er staat ook een supergroot beeld van de robot uit de animatieserie Gundam. Het eiland Odaiba staat bekend om hun traditionele badhuizen, een Zepp Music Hall, amusementspark Tokyo Leisure Land, twee stadsstranden en een replica van het Vrijheidsbeeld.

Hoewel nieuwe winkelcentra en winkels in hoogbouw constant opduiken, blijven deze bekende bezienswaardigheden van Tokio boeiend. En Akihabara, ofwel Electric Town, is nog steeds intrigerend voor elektronicaliefhebbers terwijl de winkels van Takeshita in de verkeersvrije straat Harajuku, fashionista’s kunnen bezig houden zolang hun creditcard dat toelaat.

Een toevluchtsoord in het midden van de stad is de gewijde plek Meiji Shrine. Het laat reizigers pauze nemen in een altijd groenblijvend bos om in te wandelen en de heilige Shinto-gebruiken te observeren. Het Yoyogi Park in de omgeving biedt een andere groene ruimte om lekker te ontspannen en mensen te kijken.

De accommodatie in de stad Tokio is van een niet weg te denken efficiëntie en service. Gastvrijheid geldt hier als een van de beste van de wereld, zelfs de meest betaalbare hotels hebben het complete scala van alle gemakken. Terwijl de vijf-sterren accommodaties de overtreffende trap bieden aan luxe en service, om nog maar te zwijgen van de geavanceerde technologie en fenomenale designs in de kamers.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.