Meer uit het Microsoft Office pakket halen met computer boeken

Het Office pakket van Microsoft wordt op een groot deel van de Nederlandse bedrijven ingezet om medewerkers allerlei soorten documenten te laten bekijken, opmaken, printen en meer. Vaak is het echter zo dat enkel de basis principes worden aangeleerd, terwijl er zoveel meer uit het pakket te halen valt.

 

Door gebruik te maken van alle opties en functies van de verschillende software pakketten die onder Office vallen, kunt u sneller en beter werken – alles uit Office halen zorgt dus voor efficiency, iets waar zowel bedrijven als haar medewerkers altijd naar op zoek zijn. Computer boeken kunnen uitkomst bieden, zij leiden u stapsgewijs naar betere resultaten met Microsoft Office.

 

Microsoft Word

Al jaren de standaard in het bedrijfsleven. Met Microsoft Word is het makkelijk om snel de juiste documenten in te richten en te lezen. Maar het pakket kan nog veel meer geven, waardoor het voor iedere professional nog interessanter wordt. Met een lesboek kunt dieper ingaan op zaken als opmaak en uitlijningen, waarmee u documenten professioneel kunt inrichten. Ze leren u over het gebruik van objecten en tabellen en het samenvoegen van verschillende elementen, wat de efficiency ten goed komt.

 

Microsoft Excel

Niet enkel geschikt voor mensen met een financieel beroep. Microsoft Excel wordt veel ingezet als database maar ook als simpel naslagwerk of overzicht. Als software biedt Excel enorm veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld IT en sales. De PC boeken over dit onderwerp bieden u handvatten om het pakket voor u te laten werken; het gebruik van functies om uw werkbladen te automatiseren, automatisch grafieken in te voegen of bij te werken en nog veel meer.

 

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.