Mazda 2 kopen met 1.367 euro korting

Een nieuwe auto kopen is niet altijd even makkelijk. Er komt heel wat bij kijken waar men rekening mee moet houden om ervan verzekerd te zijn dat men een goede aankoop doet. Mocht u overwegen om een nieuwe auto te kopen, dan is het wel verstandig om de lopende aanbiedingen op 1DayCar.com te bekijken om een goede deal te sluiten. De nieuwe auto kopen site 1DayCar heeft elke dag een nieuwe aanbieding op een nieuwe auto om u een mooie korting te kunnen bieden op de aankoop.

In verband met het drukke verkeer in de stad en door de oplopende wegenbelasting kiezen veel mensen voor een kleine, zuinige auto. Op het ogenblik staat de Mazda 2 in de aanbieding bij 1DayCar.com. Een smalle, moderne auto die niet alleen goed presteert maar daarnaast ook weinig onderhoud met zich meebrengt.

Waarom zou u als consument voor de Mazda 2 kopen?

Er zijn duizenden soorten auto’s waar u uit kunt kiezen, daardoor zien potentiële nieuwe auto kopers vaak door de bomen het bos niet meer. Welke auto past het beste bij uw rijgedrag?

U kunt zich een aantal vragen stellen om erachter te komen.

– Uit hoeveel mensen bestaat u gezin?

– Hoe vaak wordt de auto gebruikt?

– Vindt u luxe extra’s belangrijk?

– Vindt u kosten besparen belangrijker dan extra ruimte en luxe?

– Wilt u de auto in een keer betalen of liever in 2 keer?

 

Als u bovenstaande vragen heeft beantwoord dan zult u een beter beeld hebben van wat u nodig heeft en wat u van nieuwe auto verwacht. Als u kosten wil besparen op brandstof, op wegenbelasting en op zoek bent naar een betrouwbare, makkelijk bestuurbare auto dan is de Mazda 2 de perfecte keuze voor u.

U kunt bij de aankoop van de Mazda de keuze maken om de 2de helft pas over een jaar te betalen. Ook krijgt u een flinke korting op de aankoop prijs ter waarde van 1.367 euro. Een Mazda 2 kopen zal uw portemonnee een plezier doen deze auto is er klaar voor u jaren lang trouwe dienst te verlenen.

De Mazda 2 voertuiggegevens en inbegrepen opties

Een kleine auto betekent niet dat er geen luxe toepassingen in zitten, de Mazda 2 is daar het rijdende bewijs van. In de auto geniet u van stuurbekrachtiging, ABS, Radio-CD-Mp3 combinatie, elektrische verstelbare spiegels en nog veel meer. Bovendien heeft u dankzij de LPG G3 tank met 20 euro al een volle tank en ook nog eens de laagste kilometerprijs in zijn klasse. Wat wilt u nog meer? You name it, we got it.

U zit nog met u oude auto waar u eerst vanaf wil, nou wat?

Als u nog een oude auto bezit waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt dan kunnen wij u daar ook bij helpen. U kunt uw gebruikte auto verkopen op de auto inkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Eenmaal aangemeld ontvangt binnen 48 uur al het hoogste bod op uw auto van een erkend auto inkoop bedrijf. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u contant geld van de betreffende auto inkoper, wat u vervolgens in uw nieuwe auto kunt investeren. Uw oude auto hoeft dus niet in de weg te staan van uw wijziging op auto gebied, dat wordt allemaal tot in de kleinste details voor u geregeld door het auto inkoop bedrijf.

Comments are closed.