Lunchpakketten van Houtop

Bij Houtop Professional Food kunt u lunchpakketten bestellen. Ze hebben hier veel verschillende klanten en al 50 jaar ervaring. Houtop is de specialist in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke.

De klanten

Bij Houtop leveren ze aan verschillende branches. Zo leveren ze aan internationaal opererende treinmaatschappijen die hun passagiers door heel Europa vervoeren. Ook aan luchtvaartmaatschappijen en internationale veerdiensten leveren ze heerlijke broodproducten. Houtop levert ook aan grote landelijk en internationaal werkende hotels en congrescentra. Zij hebben behoefte aan een producent die heel flexibel is. Houtop is daarom de geschikte producent, hier tref je een korte lijn aan, waardoor zij snel met elkaar kunnen beslissen. Universiteiten, hoge scholen en academische ziekenhuizen behoren ook tot de klanten van Houtop. Hiervoor maken ze heerlijke gezonde en smakelijke producten. Iedere dag iets nieuws en iedere dag vers. Daarnaast leveren ze nog aan de Retail branche, waaronder bijvoorbeeld warenhuizen die in hun restaurant en snelbuffet kwalitatieve en eerlijke broodproducten willen serveren.

Lunchpakketten bestellen

Bestellen lunchpakketten doet u eenvoudig bij Houtop. Ze produceren zeven dagen per week en leveren dagelijks uit. Voor 14.00 besteld, is de volgende dag al binnen. U heeft keuze uit verschillende soorten pakketten. Bent u benieuwd naar de lunchpakketten van Houtop? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op.

Comments are closed.