Logomatten

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van logomatten, omdat deze een dubbel functie hebben. Met een logomat word er goedkoop reclame gemaakt voor het bedrijf en de mat houd ook nog eens de vloer schoon.

Logomatten bedrukken

logo matLogomatten voor bedrijven worden wel speciaal afgedrukt en zijn van heel ander kwaliteit, dan de matten dan aan particulieren worden verkocht. Dit is omdat de logomat ook een reclamedrager is voor het bedrijf. De mat moet dus duurzaam zijn en het moet flink wat loopverkeer aankunnen, omdat bedrijven een grote loopverkeer hebben. Ze willen natuurlijk dat de logomat ook hun vloer goed beschermt tegen vuil en vocht.

Deurmat met print

De deurmat met print is dan de particuliere versie van de logomat. Dit kunnen deurmatten zijn dat al voorgedrukt zijn met afbeeldingen en teksten, maar je kan ook eigen tekst op een deurmat laten zetten. Deze deurmatten komen in verschillende soorten, zo heb je de kokosmat dat van kokosharen is gemaakt en het is tevens 1 van de meest herkenbare deurmatten. Het nadeel van de kokosmat is wel, dat het niet zo heel lang mee kan gaan, als het zwaar word gebruikt want dan komen de kokosharen los. De meest verkochte deurmat is daarom de schoonloopmat en ook hierop kunnen teksten en afbeeldingen gedrukt worden. Kijk voor meer informatie op imatshop.nl.

Comments are closed.