Login problemen Facebook

Heb je dat ook weleens? Wanneer je op Facebook wilt inloggen en het werkt gewoon niet. Je weet zeker dat je de juiste login gegevens gebruikt en nog steeds gaat het inloggen mis? Dit is helaas een veelvoorkomend probleem bij Facebook. Je bent daarom ook niet de enige die deze problemen ondervindt.

Facebook is ’s werelds grootste sociale netwerk. Dit zorgt ervoor dat de servers waar Facebook op draait continue een bezoekersstroom hebben van gebruikers over de hele wereld die foto’s en video’s willen delen, updates van anderen willen volgen, interessante pagina’s willen liken en nog veel meer. Al dit verkeer met alle nodige data geeft een enorme druk op de servers. Het kan dus weleens voorkomen dat een connectie met de database (wanneer er gecontroleerd moet worden of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn) niet helemaal soepel verloopt.

Het is dan ook beter om het even te laten voor wat het is en een minuut later nogmaals te proberen. Wanneer Facebook namelijk ziet dat er iemand constant probeerd in te loggen op een account dan kunnen zij dit ook gaan zien als een spammer of hacker die het account probeert binnen te dringen.

Wees dus gerust en probeer het later opnieuw. Mocht het dan alsnog niet lukken dan kun je altijd nog contact opnemen met Facebook zelf. Zij kunnen je dan helpen bij het inloggen op je Facebook account.

Comments are closed.