Local Scope internetmarketing voor MKB

In dezelfde Local Scope lijn , houd het op een belangrijke oproep tot actie . Dit keer is het punt niet , zodat u niet verwarren de zoekmachine , maar zodat je niet de lezer te verwarren. Wees tergend duidelijk wat de gebruiker kan Local Scope doen op uw pagina : het is heb je kunt bij infographic downloaden , of heb je de resultaten van een nieuwe studie te presenteren ? Als de would-be oproepen tot actie te verschillend , het is een grote indicator heeft uw inhoud shoulderstand echt worden opgesplitst in twee in plaats van doormodderen de meta wateren .
3 Denk aan je meta description zoals knutselen Local Scope met een tweet . Je hebt 140 karakters om een tweet te schrijven , en SEOmoz adviseert 150-160 karakters voor een meta . Een van de belangrijkste dingen die mensen streven naar Bij het schrijven van een tweet is te beantwoorden ” wat kan klikken op deze link voor me doen? ” Dat is geen eenvoudige opgave whenyour woorden zijn zo beperkt. Dit geldt voor content marketing , reclame , en natuurlijk , het schrijven van een meta description Local Scope ook. De succesvolle meta -adressen altijd behoeften van de gebruiker direct , bondig , en duidelijk om ze te verleiden om door te klikken naar de webpagina – waar hopelijk uw inhoud hen zal winnen nog meer .
4 Onderscheid jezelf. Voortbouwend op de vorige brandende vraag , dus je wilt beantwoorden ” waarom zou ik op deze link klikt in plaats van de hond rood van anderen? ” Natuurlijk , als je nummer een op de ranglijst, heeft wellicht ook een goede reden om op zijn uw link . Maar als je daar in de eerste plaats , ben je Local Scope waarschijnlijk het spelen van het spel vrij goed meta description al ( op een andere nota , Wat was er eerst , kip of het ei? ) . Voor de meeste mensen , het is ongelooflijk Cruciaal voor de betrouwbaarheid en de ” informatie tieve heid ‘ van de inhoud te onderstrepen. Ethos en trucs mat Wanneer u Ongeveer twee zinnen te trekken mensen inch Heeft u BBB-accreditatie ? Lijst van het . Heeft u een goedkeuring van een prominent figuur in uw branche ? Neem een ​​paar woorden uit en lijst het.
5 Tot slot , schrijf een standaard meta description . Een standaard meta description is de eerste paar regels van de inhoud op uw webpagina en wordt weergegeven Whenthere is geen meta beschikbaar . Dit onderstreept het , belang van Local Scope uw eerste paar regels van de inhoud: niet alleen het dienen om uw website in te voeren, maar het zo moet in staat zijn om mensen binnen te trekken als er echt niet genoeg tijd om een ​​solide meta schrijven voor een post , Dit moet worden gebruikt als back-up maatregel , en bewijst zijn gewicht waard zijn in termen van waarde per tijd besteed aan het schrijven ervan . Echter, dit is een standaard voor een reden , en shoulderstand nooit de meest voorkomende meta description gezien vanaf uw site Local Scope.

Comments are closed.