Liu Jo ontwerpt onweerstaanbare Italiaanse mode

Een vrouwen kledingmerk die Italië meer dan eer aan doet is Liu Jo. De kledingmerk maakt onweerstaanbare kleding voor vrouwen. De kleding is op en top vrouwelijk en uitdagend en voor de herfst en winter zal je volop kunnen genieten van de kledingontwerpen van Liu Jo.

Deze herfst en winter zal je opmerkelijk veel rokken en jurken zien. Rokken en jurken zijn jarenlang absent geweest in de mode, maar dit jaar zijn ze eindelijk terug. Rokken en jurken zien er prachtig uit en horen in de kledingkast van elke vrouw. Vooral jurken zijn in Nederland lang niet meer populair geweest. De Nederlandse vrouw heeft namelijk een periode gehad waarin de onafhankelijkheid centraal stond in de mode. Momenteel is de mode vooral het benadrukken van de vrouwelijkheid van dames en daar hoort jurken bij. De opkomst van de jurk is een welkome aanvullen in de huidige damesmode. Men zegt zelfs dat de jurk veel te lang onpopulair is geweest in Europa. Vrouwen met jurken worden namelijk eerder gezien als goed gekleed dan vrouwen met jeans aan.

Naast jurken zullen lange jassen ook een opmars maken. Vorig jaar zag je de lange jassen voor vrouwen al, maar dit jaar mogen ze zelfs tot aan de enkels. De jassen voor vrouwen zullen dames slanker doen lijken omdat de jassen de taille zal benadrukken.

Als je voor de winter opzoek gaat naar dameskleding weet je dus dat je opzoek moet gaan naar op en top vrouwelijke kleding. Maak gebruik van de kleuren die je aantreft en zoek een lange, warme jas uit die bij de rest van je outfit past.

Sisera is een online boutique met meer dan 40 kledingmerken voor vrouwen. Ook kleding van Liu Jo is daar onderdeel van.

SISERA Damesmode
Beethovenstraat 61
1077HN Amsterdam
Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.