Leerboeken om de volgende stap te zetten in uw carrière

Iedereen die aan het werk is heeft een bepaalde ambitie; in welk werkgebied u ook actief bent, we willen allemaal stappen maken naar een andere functie, naar meer verantwoordelijkheid, of simpelweg meer ervaring en kennis in onze huidige functie. Leerboeken kunnen ervoor zorgen dat u deze stap kunt maken, daarmee kunt u zich verder ontwikkelen.

Het geheim van een geslaagde carrière bestaat uit een aantal onderdelen: hard werken, blijven leren en blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling heeft u voor een groot deel in eigen hand. Door uw kennis over uw werk of zelfs buiten uw werkgebied uit te breiden kunt u verder komen dan anderen, en daarmee uw carrière een impuls geven. Leerboeken zijn hiervoor de oplossing.

Lesboeken voor verschillende branches

Om uw ambities werkelijkheid te laten worden is het dus noodzaak om hard te werken, maar daarnaast vooral ook om uw kennis te blijven ontwikkelen. Er zijn verschillende lesboeken verkrijgbaar om daarmee aan de slag te gaan. Zo kunt u lesboeken kopen voor branches als ICT, netwerkbeheer, security, maar ook financiële lesboeken en leerboeken voor middle management zijn beschikbaar. Dit zijn boeken waarmee u stap voor stap kunt werken aan uw persoonlijke kennis in uw vakgebied, of kiezen om met deze lesboeken uw kennis uit te breiden naar werkgebieden die gerelateerd zijn aan uw huidige beroep; daarmee maakt u uw positie nog sterker.

Over vijf jaar wil ik..

Het meeste uit uw carrière halen? Dan is het goed om uw ambities uit te spreken. Een speelse manier om dat te doen is voor uzelf op te schrijven ‘Over wijf jaar wil ik..’ – daarmee stelt u doelstellingen waar u naartoe kunt gaan werken.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.