Kruidenpasta’s onoff spices! nu ook voor grootverbruikers

Kruidenpasta’s onoff spices! nu ook voor grootverbruikers

BANGKOK – De kruidenpasta’s van onoff spices! zijn sinds kort ook in bulkverpakkingen verkrijgbaar. De Nederlandse producent van Thaise kruidenpasta’s richt zich hiermee op grootverbruikers in de horeca.

De kruidenpasta’s van onoff spices! zijn in trek bij cateraars en restaurants. Vanwege de groeiende vraag van deze grootverbruikers heeft het merk besloten om speciale bulkverpakkingen op te markt te brengen. “Niet alleen handig, maar ook goedkoper,” aldus directeur Onno Stienen.
Met de kruidenmixen hebben professionele keukens een stevige basis voor de bereiding van Thaise curry’s, roerbakgerechten en soepen. Elke bulkverpakking bevat 1000 gram kruidenmengsel, waarmee professionele keukens 40 porties kunnen bereiden. De verpakking is hersluitbaar en bevat een recept voor gebruik. Via de website van de producent vinden klanten alternatieve bereidingswijzen en recepten.

Het bereiden van een verse kruidenmix neemt normaalgesproken veel tijd in beslag. Daarnaast zijn niet alle groenten en kruiden die de Thaise keuken gebruikt voorradig in Nederland. “Met onze kant-en-klare oplossingen besparen koks heel wat tijd en moeite,” zegt Stienen. “Ook hoeven ze geen concessies te doen aan de ingrediënten. Zo staat een heerlijke Thaise maaltijd snel op tafel.”

De kruidenmixen van onoff spices! worden in Thailand bereid met verse, lokale ingrediënten en zijn niet aan de westerse smaak aangepast. Door geen conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen te gebruiken, ervaren consumenten een authentiek Thaise smaak.

—————————-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Onno Stienen, info@onoffspices.nl www.onoffspices.nl

Onno Stienen is opgeleid tot Thai chef in Bangkok. Na vijf jaar lessen in Thais koken te hebben gegeven in Nederland, zag hij een behoefte aan tijdbesparende, kant-en-klare kruidenmixen. Met onoff spices! voorziet hij in deze behoefte. De verse ingrediënten worden in Thailand geproduceerd en verpakt, waarna ze in Nederland worden gedistribueerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.