Klusbedrijf of specialist inschakelen?

Bij een verbouwing aan het huis of aanbouw in bijvoorbeeld de tuin geeft één op de drie Nederlanders aan de verbouwing het liefst zelf uit te voeren. Dit is natuurlijk een heel nobel streven, maar in de praktijk blijkt dat consumenten achteraf tegen problemen aanlopen. Daarentegen zijn er ook klussers die tot prachtige eindresultaten komen.

Kwaliteit

Wanneer we de consumenten vragen of ze liever een klusjesman of een specialist inschakelen komt daar geen unaniem antwoord uit. Veel mensen weten wel dat de specialist ingeschakeld moet worden als het gaat om kwaliteit, maar een klusjesman wordt niet gezien als iemand die slechte kwaliteit aflevert.

Voordeel van een klusbedrijf

Het grote voordeel van het inhuren van een klusbedrijf is dat deze alles zelf kan uitvoeren. Waar het klusbedrijf te weinig kennis van heeft huurt hij een specialistische vakman in. Maar voor u is het uitermate prettig dat u één aanspreekpunt heeft met één offerte . Zo haalt u toch de kennis in huis via het klusbedrijf.

Vergelijk gratis verschillende klusbedrijven

Voordat u uw verbouwing laat uitbesteden is het verstandig om u goed te laten informeren. Zo kunt u op de website www.klusjesman-expres.nl gratis vijf verschillende offertes opvragen van klusbedrijven uit uw eigen regio. Op deze manier kunt u thuis in alle rust zelf vergelijken welk klusbedrijf het beste bij u past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.