Kleinmetaalshop, voor het kleine materiaal, per stuk verkocht!

U bent heerlijk aan het klussen maar u komt wat onderdelen tekort! U kunt de auto pakken en op zoek gaan naar uw specifieke onderdeel in de bouwmarkt, maar u kunt ook kijken op de website van Kleinmetaalshop. Hier heeft u een ontzettend ruim assortiment maar maar kunt u toch snel uw weg vinden door middel van de opgestelde productcategorieën.

Wat zijn de voordelen van Kleinmetaalshop?

De voordelen van winkelen bij Kleinmetaalshop zijn onder andere: de korte levertijd van 1 tot 3 werkdagen, u kunt het vandaag bestellen en voor u het weet kunt u weer verder met uw klus! Daarnaast kunt u alles per stuk bestellen, er zijn geen minimale hoeveelheden aan verbonden. Indien u wel veel wilt afnemen probeert Kleinmetaalshop een speciale prijs voor u te maken. Ook worden alle bestellingen boven de €75,- gratis verzonden!

Waar bestaat het assortiment uit?

Eigenlijk kunt u bijna alles vinden als het aankomt op ijzerwaren. Er is voor u een overzichtelijke indeling gemaakt zodat u snel vindt wat u zoekt! Een aantal voorbeelden zijn: Borgpennen, gespen, kettingen, noodschakels, spanbanden en oogmoeren. U kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. U kunt uiteraard ook gebruik maken van de zoekbalk om uw benodigde materiaal nog sneller te vinden!

Comments are closed.