Kies voor ROMASS Business om uw bedrijfspoorten te onderhouden en repareren

Als uw bedrijfspoort defecten vertoont, dan schakelt u een gespecialiseerde technieker in. Bij voorkeur een bedrijfspoorten technieker die veel ervaring heeft en verstand heeft van het merk van uw poort. ROMASS Business heeft een groot aantal vaklui in dienst, die de automatische of handbediende poort snel voor u kunnen herstellen.

Wat maakt de techniekers van ROMASS Business de beste in de industrie?

Ruim 20 jaar ervaring

Al sinds 1995 herstelt en onderhoudt ROMASS Business alle merken en soorten bedrijfspoorten en toegangssystemen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn er maar weinig defecte die in het verleden niet zijn gemaakt. Grote kans dat onze techniekers uw storingen snel en vakkundig kunnen herstellen.

VCA-gecertificeerd

Al onze techniekers zijn VCA-gecertificeerd. Om te voldoen aan de gestelde normen en eisen aan een industriepoort of laad en lossysteem is het noodzakelijk om de keuringen, het onderhoud en de herstellingen te laten uitvoeren door een VCA-gecertificeerde technieker. Alle werkzaamheden aan en rondom uw toegangssysteem zullen op een veilige manier worden uitgevoerd.

Alle typen en merken

Door de ruime ervaring van de techniekers, zijn zij bekend met alle types en merken bedrijfspoorten en laad-en lossystemen. Bovendien beschikken zij over een ruime standaard voorraad in hun service bus, waardoor zij uw storing snel en vakkundig kunnen verhelpen.

Snelle service

Onze techniekers lossen 95% van de herstellingen direct ter plaatse op. Ongeacht of het gaat om het herstellen van een bedrijfspoort in Antwerpen, Brussel, Leuven, Brugge of Gent, dankzij ons uitgebreide netwerk van storingstechniekers in België is er altijd een technieker bij u in de buurt. U heeft de zekerheid, dat een herstelling snel wordt uitgevoerd. Wanneer u een servicecontract heeft, zorgen wij er zelfs voor dat de storing binnen 2 uur verholpen wordt.

Kijk voor meer informatie over onze techniekers, onze service en verschillende onderhoudscontracten op onze website: www.business.romass.be.

Comments are closed.