Kapotte kanteldeur slot vervangen

Een kanteldeur geeft bij veel huishoudens toegang tot een garage of woonhuis. Om ervoor te zorgen dat de ruimte achter een kanteldeur goed beveiligd is, adviseren we om een goed werkende kanteldeur slot te monteren. Indien u hierover beschikt maar deze niet goed meer functioneert, kunt u het beste zo snel mogelijk de kapotte kanteldeur slot vervangen. Dit om de kans op een inbraak te verkleinen.

Hoe moet je een kanteldeur slot vervangen?

Wanneer je een kanteldeur slot wilt vervangen is het belangrijk dat je opzoek gaat naar hetzelfde kanteldeur slot die op jouw type deur past of op een universeel slot die op alle deuren past. Niet alle merken en typen sloten kunnen op bepaalde merken deuren waardoor je niet zomaar een slot kan kopen en monteren. Daarnaast is het zeer belangrijk om het slot goed te monteren. Indien een slot niet goed gemonteerd wordt, kan het zijn dat deze niet goed kan functioneren.

Om eventuele gevaarlijke situaties te voorkomen tijdens het vervangen van een slot, adviseren we om een gecertificeerde technieker in te schakelen. De ervaren monteurs van ROMASS staan voor u klaar om te helpen met een slot vervangen. Ze zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen met een kanteldeur kunnen oplossen. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en typen deuren. Bijvoorbeeld, staalkabels, handzenders, loopwielen en sloten. Ze kunnen snel achterhalen wat voor type en merk slot er op de deur bevestigd moet worden. Deze kunnen ze uit de servicebus halen en direct monteren.

Monteurs inschakelen van ROMASS

Wil je een van onze ervaren monteurs inschakelen om je kapotte kanteldeur slot te vervangen? Via onze website kan je snel en eenvoudig een reparatie aanmelden. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Je ontvangt per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak met bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe om het probleem met je deur op te lossen.

Wil je liever telefonisch een reparatie aanmelden? Dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar op: 085-7822730.

Comments are closed.