Juwelier in Arnhem

U wilt graag een nieuw sieraad kopen en bent op zoek naar een juwelier in Arnhem. Waar moet u dan heen? Noer Juwelier is namelijk dé juwelier in Arnhem.

Noer Juwelier Arnhem

Noer Juwelier is de perfecte plek voor het vinden van uw verlovings- of trouwring. Hiernaast is de juwelier ook geschikt voor het vinden van mooie sierraden. Naast het assortiment met juwelen en sierraden, koopt de juwelier ook goud en zilver in. Deze kunnen bij Noer Juwelier direct worden verzilverd voor contant geld. Ze zijn te vinden op de Koningsstraat 74 in Arnhem. Ze zijn elke werkdag, zaterdag en 1e zondag van de maand geopend.

De juwelier in Arnhem heeft lage prijzen in vergelijking met andere juweliers. Dit komt omdat de juwelier een van de weinige bedrijven is die hun eigen goudverwerking doet. Dit kost het bedrijf minder geld en zijn de kosten ook direct lager. Uw goud wordt gelijk meer waard!

Wilt u ook graag sierraden of juwelen kopen? Of wilt u  goud of zilver verkopen of laten omsmelten? Kom dan gewoon eens langs bij Noer Juwelier of stuur ze online een bericht. Wanneer je bij het bedrijf langskomt, kunnen ze gelijk een prijs noemen en geven voor het goud of zilver, die u meeneemt.

 

Comments are closed.