Je webshop beginnen en uitbreiden met extra modules

Iedereen die bezig is met het starten van een webshop zal een keuze moeten maken uit de verschillende webshop pakketten die er verkrijgbaar zijn. Dat is niet altijd even gemakkelijk – zeker niet wanneer je een webshop wilt beginnen die volgens jouw wensen en eisen kan worden ingericht.

Wil je een webshop beginnen? Dan loop je al snel tegen een aantal dingen aan; je moet gaan nadenken over hosting voor je webshop, updates van de software, koppelingen met andere websites en services, koppelen van betaalmodules en natuurlijk het design van je webwinkel. Om dat gemakkelijker te maken heeft Shoptrader een alles-in-1 webshop pakket gelanceerd, waarbij al deze zaken al ingericht zijn – jij hoeft je daar dus geen zorgen meer om te maken!

Jouw webshop naar eigen smaak uitbreiden

Met de software van Shoptrader kun je jouw webshop geheel naar eigen smaak inrichten en uitbreiden – alles-in-1 software betekent dus niet dat jouw webshop niet uniek is. Allereerst maak je een keuze uit de 120+ templates, waarvan je ieder detail kunt aanpassen. Daarna kun je met uit onze ‘add-on shop’ extra modules aan jouw webshop koppelen. Ben je op zoek naar een affiliate platform voor jouw shop? Een bel-mij-terug functie? Of wil je een dagaanbieding aan jouw webshop toevoegen? Met de extra modules van Shoptrader kan het allemaal. Wil je een webshop starten die eruit komt te zien zoals jij dat wilt én die je ook nog eens onbeperkt kunt uitbreiden? Dan is het Shoptrader platform ook voor jou een uitstekende keuze!

Over Shoptrader
Shoptrader is opgericht in mei 2005 en behoort met ruim 1500 webwinkels tot de top van Nederland. Een bedrijf met 8 enthousiaste en gedreven professionals, die zich elke dag volledig inzetten om vele webwinkels te ondersteunen. Webwinkels waar ondernemers dagelijks hun inkomsten mee verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.