Jacuzzi kopen voor bij u in het vakantiehuis

Gelegen in Bratislava ,jacuzzi kopen voor bij u thuis de hoofdstad van Slowakije , waar de huizen uit de 18e en 19e eeuw , een residentiële voorstel staat nu door de recente goedkeuring van een moderne geometrische volume overheersen .

Het kantoor dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van het project was Architekti.SK wiens werk zich aangesloten bij een neobarokke via drie aansluitingen verdeeld tegenhanger in de garage , terras en een grote boomgaard .

” De nieuwe lijn is gelegen in een bergachtige tuin jacuzzi kopen achter het historisch pand , en de eerste verdieping is een gebied van rust en ontspanning , heeft een zwembad , jacuzzi en sauna “, zegt Martin Reznik architect , lid van de Slowaakse workshop , die zei: het doel was om een plek voor ontspanning en rust te creëren .

De nieuwe buitenste lichaam werd bereikt met het gebruik van panelen , om zijn flexibiliteit , op voorwaarde dat een uniforme afwerking geconjugeerd jacuzzi  glazen beeld, dat een ander element waarvan de thermische eigenschappen en hoge temperaturen blijf uit de plaats , die kan oplopen hoogtepunten met 50 graden Celsius .

“We wilden een object te bouwen met een verschijning jacuzzi  die leek meer een sculptuur dan een klassieke constructie en ook vernieuwen van de oude architectuur die de omgeving domineert , ” legde Reznik .

De gevel is slechts een voorbode van wat er in het topje van de ijsberg , voor de ontmoeting een volledige interieur staat voor harmonie in hun ruimten , keuze van materialen en meubels met gedurfde lijnen die het charisma weerspiegelen en het karakter van het huis jacuzzi .

Comments are closed.