Jacuzzi is goed voor uw gezondheid

De Wellness II Spanje Summit , de ” top ” toerisme jacuzzi gezond gezondheid expert en wellness zal worden gehouden in Fuengirola ( Málaga ) 4-6 mei en ” roepen reflectie en interactieve discussie op een aantal van de belangrijkste uitdagingen van vandaag dag in de wereld van ‘ wellness ‘ en de internationale uitstraling van Andalusië zal worden versterkt als bestemming voor gezondheid en welzijn. ”

Deze vergadering zal worden bijgewoond door de directeur van het Ministerie van Toerisme , Gezondheid en Welzijn aan de Universiteit van Málaga, Dr Ricardo Pagan ; Managing Director van de business cluster ‘ Gezondheid Toerisme & Spanje ‘ , Jose Navas ; voorzitter van de Vereniging van Particuliere ziekenhuizen van Málaga ( RCPB ) , Jesús Burgos .

Ook het bijwonen van de mede-oprichter van jacuzzi kopen de Business School Knowmads Sevilla , Ivo Degn ; oprichter en CEO van Mas Valor , Diz Dolores Schrader ; en CEO Mary Barcelona , Pau Font .

De structuur van de ‘ top ‘ zal worden gebaseerd op keynote sprekers , tentoonstellingen over Customer Relation Manager , leiderschap en teamwork ,jacuzzi  concurrentie, innovatie , ‘ gevoel merken ‘ customer experience , evenals ‘ masterclass ‘ , presentaties ‘ workshops ‘ technieken , workshops , expositieruimtes , ‘staat ‘ muetsras jacuzzi  dineren , proeverijen en andere parallelle activiteiten . Tijdens het evenement is er ook de uitreiking van de Awards Ik ‘Best Project Award Master ‘ en ‘ Spa Manager Excellence Award ‘ zal zijn .

Spanje Wellness Summit is een platform dat helpt om waarde te creëren in de sector om excellentie in klantenservice te bereiken , van de hand van Spanje Wellness , Training Academy en virtuele portaal met een decennium aan ervaring en jacuzzi expertise gewijd aan deze sector.

Comments are closed.