Jaarlijks onderhoud rolpoort

Rolpoorten worden bij veel firma’s gebruikt als toegangsweg voor personen, goederen en voertuigen. Om de veiligheid van personeel te waarborgen heeft de Europese en Arbo wetgeving het wettelijk verplicht om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een erkend onderhoudsspecialist. Door intensief gebruik van de poorten kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van een rolpoort. Slijtage kan ervoor zorgen dat er storingen ontstaan aan een poort.

Onderhoud rolpoort

ROMASS Business is al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle types en merken rolpoorten, industriepoorten en laad en lossystemen. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en hebben kennis van alle merken en types poorten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten worden ze elk half jaar bijgeschoold. Daarnaast beschikken ze over een ruime voorraad van reserve onderdelen in hun servicebus. Dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen kunnen tijdens een herstelling of onderhoudsbeurt versleten of kapotte onderdelen direct worden vervangen.

Onze vakkundige techniekers gaan tijdens een onderhoudsbeurt aan een rolpoort te werkt volgens de wettelijke richtlijnen. Ze onderhouden de poort op basis van de wettelijke eisen waaraan de poort moet voldoen. Onderdelen als de motor, handzenders, onderloopbeveiliging en nog veel meer worden gecontroleerd en indien nodig hersteld of vervangen. Door jaarlijks onderhoud blijven rolpoorten in topconditie en voldoet u aan de wettelijke eisen waaraan een rolpoort moet voldoen. Tevens zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de kans op een storing wordt verkleind en dat de levensduur van de poort wordt verlengd.

Onderhoudsbeurt inplannen

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen voor onderhoud aan uw rolpoort? Geen probleem, onze techniekers staan voor u klaar. U kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen voor het jaarlijks onderhouden van uw rolpoort. Een van onze adviseurs neemt contact met u op om de offerte te bespreken. We bieden verschillende onderhoudspakketten aan. Afhankelijk van het aantal poorten, de staat van uw poorten en uw wensen, kunt u kiezen uit onze onderhoudspakketten. Wanneer u een onderhoudspakket heeft afgesloten bij ROMASS Business kunt u gebruik maken van onze 2 uur storingsdienst. Indien er een interventie ontstaan aan uw rolpoort staat er binnen 2 uur een technieker bij u op locatie om de rolpoort te herstellen. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België waardoor er altijd een technieker bij u in de buurt is.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op of neem een kijkje op onze website.

Comments are closed.