Italiaanse overhemden voor de stijlvolle man

Op zoek naar een nieuw overhemd? Dan is het goed om eens te kijken naar Italiaanse overhemden – de stijl van deze overhemden blijft onovertroffen, en dat is terug te zien in de pasvorm, de stoffen en de kwaliteit. De stijlvolle man kiest voor deze overhemden om zichzelf te onderscheiden.

 

Overhemden worden al sinds jaar en dag gemaakt in Italie. Doordat er enorm veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp, is dat terug te zien in de pasvorm. De Italiaanse overhemden zijn passend te maken voor ieder denkbare lichaamsbouw, waardoor de overhemden door iedereen gedragen kunnen worden.

Casual of zakelijk? Dat kan allebei! De overhemden zijn stijlvol ontworpen en kunnen daardoor prima casual gedragen worden, bijvoorbeeld op een pantalon of nette spijkerbroek. Maar ook als onderdeel van uw pak kan een Italiaans overhemd net het verschil maken in uitstraling, waardoor u zakelijk goed voor de dag kunt komen.

 

Stoffen

Naast de pasvorm onderscheid een Italiaans overhemd zich van de rest door het gebruik van stoffen van enkel de hoogste kwaliteit. De stoffen worden geselecteerd op een aantel criteria. Zo is het belangrijk dat de stof erg zacht is, dat ervoor zorgt dat het overhemd comfortabel te dragen is, ook wanneer u de hele dag aan het werk bent. Daarnaast hebben Italiaanse overhemden vaak een stijlvolle glans die over de stof heenligt, wat de unieke uitstraling nog meer ten goede komt.

 

Met de hand

De overhemden uit Italie hebben een voorsprong qua kwaliteit en uitstraling, dat komt niet alleen door de stoffen maar ook omdat de overhemden met de hand worden gemaakt. Hierdoor worden ze stuk voor stuk afgewerkt tot in perfectie, en kan er een uitgebreide controle op kwaliteit plaatsvinden.

 

Over Camizza

Camizza is een Nederlands modelabel, opgericht in 2010, met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. “Made in Italy” is voor ons geen loze kreet, maar een zeer bewuste keuze voor kwaliteit, stijl en elegantie.
De overhemden worden met grote zorg uitsluitend in Italie (bij modestad Milaan) met de hand vervaardigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.