iPhone rage zet gewoon door

Zoals we allemaal in de media hebben kunnen zien is de iPhone gekte in Nederland tot een hoogtepunt gestegen. Honderden mensen hebben bij de eerste verkoop van de nieuwste iPhone uren in de rij gestaan om als een van de eersten in het bezit te zijn van deze nieuwe mobiele telefoon. Sommige mensen stonden zelf de dag voor de verkoop al te wachten voor de deuren van verschillende verkooppunten.

Telefoongekte

Nadat de eerste mensen in het bezit waren gekomen van de nieuwe iPhone werden ze buiten onthaald als ware helden! Met een hoop gejuich en geklap kwamen ze als een soort kampioenen naar buiten en had iedereen een brede glimlach op het gezicht.
Opmerkelijk was dat er bijna geen vrouwen meededen aan deze ware iPhone gekte. Volgens een van de weinige vrouwen zijn de mannen meer gefixeerd op materialistische zaken dan vrouwen.

Online iPhone onderdelen bestellen

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een iPhone, dan wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om iPhone hoesjes en iPhone onderdelen bij te kopen. Bij de website tyvox.com vindt je een divers assortiment voor de iPhone. Je kunt bij deze website rekenen op een zeer snelle service! Uw pakket wordt bezorgt door PostNL. Betrouwbaar en veilig!

Goed advies en jarenlange ervaring

Naast dat Tyvox.com een uitgebreid assortiment heeft voor de iPhone kunt u rekenen op een uitstekende ondersteunende service. Met meer dan 4 jaar ervaring kunt u voor advies of vragen over uw iPhone terecht bij Tyvox.com. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan namelijk altijd voor u klaar. Voor meer informatie bezoek onze website via www.tyvox.com of stuur een mail naar info[@]tyvox.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.