iPhone 5s erg in trek!

iPhone 5s erg in trek bij consument

Ondanks dat de iPhone 5s al een langere tijd leverbaar is en de concurrentie de laatste jaren zeker niet stil heeft gezeten blijft het toestel van Apple erg in trek onder de consument. Niet alleen Apple fanaten kopen het toestel. Ook fervent Android gebruikers switchen richting Apple en kiezen voor de Apple iPhone 5s.

Wie eenmaal gebruik maakt van Apple en iOS kiest, zo blijkt uit meerdere onderzoeken, zelden nog voor Android en dus Samsung, HTC en of Sony. Apple gebruikers zijn merktrouw en dat is één van de redenen waarom nieuwe iPhone toestellen goed zijn voor een bepaald niveau van afname. Daarbij zijn Apple gebruikers er sneller toe bereid een nieuw toestel te kopen na lancering dan gebruikers van bijvoorbeeld android.

Nu blijkt dat ook android gebruikers overstappen richting Apple en in grote mate de iPhone 5s. Redenen die daarbij genoemd worden zijn een stabiel besturingssysteem, snelheid en betrouwbaarheid. Wie kiest voor een iPhone 5s weet wat hij ontvangt en mag en kan er vanuit gaan dat zijn toestel stabiele prestaties levert, zeker voor een periode van minimaal 2 jaar.

Ondanks dat de prijs van de iPhone 5s sinds introductie niet drastisch gedaald is, is het toestel nu wel verkrijgbaar een stuk onder het niveau van de introductieprijs. Wie kiest voor Apple weet echter dat

daarbij betaald wordt voor een stukje exclusiviteit en naam. Wie echter in het bezit is van een iPhone 5s weet echter dat hij daarbij zeker goed voor de dag kan komen op een feestje en in openbare gelegenheden.

Comments are closed.