iPhone 5, veel voordelen?

Iedereen heeft kunnen zien welke gekte er uit breekt in Nederland wanneer er een nieuwe iPhone op de markt komt. Maar hoe goed is de nieuwe iPhone nu eigen en zijn alle iPhone onderdelen nog altijd van dezelfde hoge kwaliteit? In dit artikel lees je er meer over.

Lichtgewicht met goede uitstraling

De nieuwe iPhone 5 heeft als groot voordeel dat deze strakker ontworpen is dan de voorgangers. Met een aluminium achterkant is het toestel dunner en vooral lichter van gewicht. Een fijne bijkomstigheid! Daarnaast is de iPhone 5 wel iets langer dan de iPhone 4.
Met het gebruik van aluminium krijgt de iPhone 5 een luxe uitstraling en krijg je het gevoel dat het een robuuste telefoon is die wel tegen een stootje kan. Kortom, een knappe prestatie van de ontwerpers.

Een groter beeldscherm

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de iPhone 5 dunner en lichter. Maar daarnaast is het beeldscherm 1,2 cm langer geworden. Hierdoor kun je meer data in één oogopslag bekijken. Hierbij kun je denken aan meer tweets, meer facebook berichten en bij het lezen van de digitale kranten kun je makkelijker alle headlines lezen. De totale lengte van de nieuwe iPhone is maar 8,6 millimeter langer dan de iPhone 4. De ontwerpers hebben slim gebruik gemaakt van de behuizing.
Mocht je iPhone hoesjes hebben van voorgaande modellen, dan zou je wel even een nieuw hoesje moeten kopen. Maar dit weegt niet zwaar als je kijkt naar de enorme voordelen.

Beter geluidskwaliteit

De klachten die binnen zijn gekomen over de oordopjes van de iPhone 4 zijn grondig aangepakt. Met de nieuwe Earpods heeft de gebruiker oordopjes die een goede pasvorm hebben en hoge geluidskwaliteit leveren. Mocht je op zoek zijn naar iPhone onderdelen dan kun je altijd online terecht bij www.tyvox.com.

De conclusie is dat de nieuwe iPhone weer een stapje dichter bij perfectie is gekomen. Wij zijn nu al weer erg benieuwd naar de opvolger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.