Inrichten naar grafische stijl

Ik ben altijd erg bezig met het inrichten van mijn huis. Het is een soort hobby van mij, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste meubels en de leukste decoratie. 

Toen ik online het merk Ferm living tegen kwam, wilde ik eigenlijk meteen alles hebben. Ik vond het helemaal geweldig, de grafische vormen en prints, het is helemaal mijn smaak.

Ferm living

Ferm living begon als een grafisch bureau. Toen de oprichter van dit bureau haar huis opnieuw wilde inrichten kon ze nergens het perfecte grafische behang vinden. Na lang zoeken had ze eindelijk iets gevonden maar dat was natuurlijk weer veel te duur. Toen kwam ze op het idee om zelf de grafische prints te maken en dit te verkopen als behang, op deze manier hadden andere mensen ook een mooie grafische print op de muur voor niet zo’n belachelijk hoge prijs.

Ik denk dat ze in de Scandinavische landen erg voorlopen op de mode, dus ook op gebied van interieur. Eigenlijk komen veel mooie merken uit deze landen. Aangezien Ferm living Deens is heb ik het idee dat zij toch wel een beetje gevoel hebben voor wat hip gaat worden de komende tijd. Zo ben je er altijd vroeg bij met het modieus inrichten van je huis.

Comments are closed.