Inbraakpreventie

Inbraak is vaak te voorkomen door het toepassen van de juiste maatregelen. U kunt hier denken aan verschillende soorten maatregelen zoals gecertificeerd hang- en sluitwerk, maar ook simpele zaken zoals het uit het zicht houden van waardevolle spullen.

Kosteloze maatregelen<.h2>
In eerste instantie is het belangrijk dat u altijd u ramen en deuren gesloten houdt. Vergeet hierbij niet de garagedeur en het wc-raampje. Daarnaast is het belangrijk om alle waardevolle spullen uit het zicht te houden. Dit maakt het voor een inbreker interessant omdat hij de spullen al ziet liggen. Tenslotte is het belangrijk om geen sleutels buiten te verstoppen op een vaste plek. Eén moment van onachtzaamheid en een inbreker kan uw woning gemakkelijk binnensluipen. Binnen enkele minuten is een inbreker weer buiten met uw waardevolle spullen onder de arm.

Goede beveiliging

Naast deze kosteloze maatregelen is het ook belangrijk dat u goede, gecertificeerde, sloten op uw deuren en ramen heeft. Een inbreker wil het liefste snel naar binnen en weer naar buiten. Goed hang- en sluitwerk schrikt een inbreker af omdat dit de inbraak vertraagd. Naast goede sloten is het ook van eminent belang dat dit hang- en sluitwerk op een juiste manier gemonteerd is. Het beste is om hiervoor een erkende slotenmaker in de hand te nemen. Hij is hiervoor getraind en u weet zeker dat u maximaal beveiligd wordt. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met uw erkende slotenmaker.

Comments are closed.