Homeopathie een goed middel voor je lichaam

Vandaag was het weer druk op het werk. Met zijn tweeën moesten we alle bewoners helpen, want een collega was plotseling ziek geworden dus er was geen vervanging. Gelukkig was er wel een stagiaire, zij is al wat langer hier dus ze kan het meeste wel zelfstandig doen. Dat scheelt een stuk. We hebben de mensen geholpen met douchen of wassen, aankleden, ontbijtjes gemaakt, afwassen gedaan, badkamers en wc’s schoongemaakt en toen was de ochtend al weer voorbij. Tussendoor zag ik trouwens wel iets wat ik vreemd vond. Mijn collega haalde een flesje uit haar zak, wat ze schudde en toen rook ze er aan. Ik vroeg haar wat ze toch deed en ze zei dat het homeopathie was, een homeopathisch middel voor haar rug. Door het zware werk heeft ze gauw last van haar rug, en homeopathie helpt haar goed zei ze. Toch wel interessant, mijn man heeft ook vaak last van zijn rug. Misschien zou het voor hem ook wel helpen? Tussen de middag was het weer tijd voor het uitdelen van de warme maaltijden. Ook weer zo druk, want we waren nog steeds maar met zijn tweeën. De stagiaire kwam later nog wel weer even helpen. Toen eindelijk de bewoners gegeten hadden en alles weer opgeruimd, was ik gelukkig vrij.

Tijdschrift en thee

Vanmiddag lekker even een tijdschrift gelezen op de bank want ik was echt moe. Morgen weer een vroege dienst, hopelijk zijn we dan wel met voldoende mensen. Ook heb ik net nog even wat opgezocht over die homeopathie, die collega gaf het adres van een website waar best veel informatie op staat. Er is hier ook een praktijk voor homeopathie in de buurt zag ik. Het spreekt me best wel aan eigenlijk, straks toch eens met mijn man over hebben. Misschien heeft hij er ook wat aan voor zijn rug. Nu eerst een lekker stamppotje koken..

Comments are closed.