Hoge kwaliteit reinigingsproducten voor je wagen

Bij Truckwash1 werken we enkel en alleen met de allerbeste merken die kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een selectief aantal merken kunnen selecteren, waarvan we zeker weten dat ze het beste voor je voertuig zijn. Deze merken verzorgen reinigingsproducten voor verschillende oppervlakken en onderdelen van je wagen. Hier zijn we zelfs zo zeker van dat we deze merken ook in onze eigen truckwash gebruiken. Hieronder lichten we twee van onze populaire merken toe.

Vikan borstelwerken

Vikan is één van de grootste aanbieder op het gebied van borstelwerken. In de loop van de jaren hebben ze professionele reinigingsgereedschappen ontwikkeld. Het merk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten elk product met trots kan gebruiken. Hier staan ze garant voor. Wanneer je kiest voor de producten van Vikan dan kan je functionele, hoge kwaliteit producten verwachten. Ideaal voor het onderhoud van alle voertuigen. In het assortiment vind je volgende producten van Vikan terug:

  • De Vikan borstels
  • De Vikan trekkers
  • De Vikan Stelen

De producten kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken van auto’s, vrachtwagens en caravans.

Reinigingsmiddelen van Great Lion

Great-Lion is één van onze top merken in het assortiment. Ze leveren professionele reinigingsmiddelen van top kwaliteit. Ze zijn niet alleen van top kwaliteit, maar ook nog eens milieubewust. In ons assortiment vind je verschillende producten van Great Lion terug. Niet alleen reinigingsmiddelen, maar je vindt er ook auto shampoos en poetsmaterialen, zoals microvezeldoeken.  Bij dit merk kan je eigenlijk wel voor elke onderdeel en oppervlak van je wagen wel een middel vinden. En sinds kort vind je ook luchtverfrissers van het merk terug in het assortiment van Truckwash 1!

Bezoek ook eens onze truckwash

Liever niet thuis je wagen reinigen? Kom dan eens langs bij onze truckwash in Roosendaal of Rilland. Niet alleen kan je daar terecht voor het reinigen van vrachtwagens, maar ook voor caravans en auto’s.

Comments are closed.