Hoe Maak Je Een Fitness Schema Met Buikspieroefeningen Voor Thuis?

Een Fitness Schema is niet meer als een overzicht van de dingen die jij zal moeten doen om je doel te behalen. Wat je doel ook is, je zult altijd een plan moeten hebben om dit te bewerkstelligen. Dit artikel gaat over het schrijven van jouw aanvalsplan.
Laten we puur als voorbeeld nemen dat je aan je buikspieren wilt werken, dit kan natuurlijk elk ander doel zijn, zoals het maken van meer snelheid op de trackbaan, het vergroten van je kracht of inderdaad het winnen van een wedstrijd. Voor dit artikel nemen we het verbeteren van je buikspieren wat op zich al best een ambitieus doel is maar zeker niet onmogelijk.
Voor het maken van een goed fitness schema zul je met een aantal zaken rekening moeten houden, namelijk:
• Doel
• Huidige conditie
• Omgeving
• Middelen
• Beperkingen
Ons doel is duidelijk, Een aanzienlijke verbetering van je buikspieren en dan niet alleen maar een sixpack maar echt de kracht, functionaliteit en flexibibiliteit van je buikspieren.
Je huidige conditie: Laten we zeggen dat je redelijk ontwikkelde buikspieren hebt maar binnenkort een wedstrijd hebt en toch je midsectie wilt verbeteren.
Omgeving: Dit kan een lastige factor zijn en om het niet al te eenvoudig te maken gaan we zeggen dat we uitsluitend thuis kunnen trainen. Het zal dus een fitness schema moeten worden met buikspieroefeningen voor thuis.
Middelen: Buikspieroefeningen voor thuis kun je echt prima doen met een zacht matje, een bed en wat creativiteit dus dit gaan prima thuis lukken.
Beperkingen: Eigenlijk is onze enige beperking de factor tijd. We hebben nog maar 6 weken om een echte verbetering te behalen.
Als je deze stappen neemt dan heb je al een stevige basis om jouw fitness schema te gaan maken. Laten we eens gaan kijken wat we kunnen bedenken aan buikspieroefeningen voor thuis.
Als je een beetje bekend bent met buikspieroefeningen en sporten in het algemeen dan weet je dat er heel veel buikspieroefeningen voor thuis te bedenken zijn. Zo hebben we de crunch met al zijn variaties, kun je liggend op je rug je benen heffen op allerlei manieren en zo kan ik natuurlijk nog wel even doorgaan.

Dit artikel is niet direct bedoelt om jou alle buikspieroefeningen voor thuis uit te leggen. Wel is het geschreven om je een soort blauwdruk te geven en je een aantal tips mee te geven zodat je zelf een goed fitness schema kunt schrijven.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer informatie over dit onderwerp, kijk dan even verder onder de volgende links: fitness schema en buikspieroefeningen voor thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.