Hoe kan ik zelf een poort maken?

Een poort maken is een lastige klus. Je moet kunnen achterhalen welke onderdelen er eventueel kapot zijn en de juiste onderdelen vinden die gemonteerd moeten worden. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Om dit te voorkomen adviseren onze poorten experts om altijd een gecertificeerde technieker in te schakelen om een poort te maken. De techniekers van ROMASS zijn gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van alle merken en types garagepoorten, kantelpoorten en sectionaalpoorten.

Poort maken

Door frequent gebruik en slecht onderhoud kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van een poort. Slijtage kan ervoor zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren en kapot gaat. Hierbij kan gedacht worden aan kabels die breken, panelen die kapot zijn, gebroken loopwielen en veren die gebroken zijn. Deze onderdelen dienen vervangen te worden om een poort te kunnen maken. Bij het vervangen van de onderdelen is het belangrijk dat bijvoorbeeld het juiste merk of type loopwiel wordt gebruikt om de functionaliteit van een poort te behouden.

De techniekers van ROMASS beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types poorten. Tijdens een herstelling kunnen ze versleten onderdelen direct op locatie vervangen. We hebben onderdelen van bijvoorbeeld Crawford poorten maar ook universele die op alle merken poorten gemonteerd kunnen. Hierdoor kunnen 95% van de problemen met een poort direct op locatie opgelost worden.

Technieker inschakelen

Zoals eerder is beschreven adviseren we om een poort niet zelf te maken. Dit om je eigen veiligheid te waarborgen. De techniekers van ROMASS staan voor je klaar om je te helpen met het maken van een poort. Je kan ze inschakelen door online een storing aan te melden. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen dien je binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvang je per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer.

Wilt u liever telefonisch een afspraak inplannen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996. Op onze website vind je meer informatie over onze diensten.

Comments are closed.