Het uitkiezen van een deur

Als u een deur gaat kopen moet u op verschillende dingen letten, zoals draairichting van de deur en of het stompe of opdek deuren moeten zijn. Hier een stappenplan zodat u niet met de verkeerde deur thuis komt.

Uw deur vervangen

Als u een deur gaat vervangen is het ten eerste belangrijk dat u weet of u een stompe of opdekdeur nodig hebt. Dit kunt u makkelijk bepalen door naar de deur te kijken die u vervangt. Valt deze in het kozijn dan is het een stompe deur, licht deze gedeeltelijk op het kozijn is het een opdekdeur.

Als u een deur aanschaft is het belangrijk te weten of deze naar binnen of naar buiten opent en of deze links of rechts draaiend is, of er is de mogelijkheid een schuifdeur te plaatsen.

De maat van uw deur

Natuurlijk is de maat van de deur die u aanschaft belangrijk. Meet de hoogte van de sponning op, doe dit op aan de linker en de rechter kant. De breedte meet u op drie plaatsen, onder, midden en boven. Gebruik bij het aanschaffen van de deur de grootste breedte en grootste lengte die u heeft gemeten.

Garagedeuren in allerlei soorten en materialen

Heeft u een garage, dan heeft u er natuurlijk ook altijd een garagedeur in zitten. Mocht deze garagedeur niet meer helemaal aan uw huidige wensen voldoen, dan zijn er veel mogelijkheden om deze te vervangen door een sectionaaldeur, openslaande deur of een moderne roldeur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.