Het favoriete witte T-shirt van Nederland

Inmiddels weten we het zeker. Als we onze fans mogen geloven dan zijn de witte tshirts van ShirtsofCotton het meest favoriet in de categorie tshirts. En dat is precies waarom we dit jaar gestart zijn met ShirtsofCotton. Het perfecte witte tshirt voor onder je overhemd was er nog niet, maar nu dus wel.

Wij geloven in Crowdlistening. Echt willen luisteren naar je klanten en echt begrijpen waar ze behoefte aan hebben. Om daar vervolgens het beste product voor te ontwikkelen. In ons geval dus het perfecte witte tshirt voor onder je overhemd.

Begin dit jaar zijn Sean en Mark gestart met de verkoop van extra lange witte tshirts onder de naam ShirtsofCotton. Eerder al hebben ze goed geluisterd naar zichzelf maar ook naar vele andere lange mannen in Nederland. Want het bleek dat overhemden met extra lange mouw maar eigenlijk beperkt te krijgen waren. Beperkt in soorten en assortiment en ook beperkt in aantallen. En vaak ook beperkt in kwaliteit. En dus hebben ze samen met andere lange mannen het perfecte mouwlengte7 overhemd ontwikkeld. En bieden deze overhemden online te koop aan op mouwlengte7.com. Een gat in de markt.

Wat maakt een wit tshirt perfect?

Door het toepassen van Crowdlistening zijn Sean en Mark achter de belangrijkste kenmerken en eigenschappen van favoriete tshirts gekomen. Met 10 man hebben ze rond de keukentafel gediscussieerd over wat nu een tshirt perfect of favoriet maakt. Een ieder heeft zijn beste of lekkerste witte T-shirt meegenomen. Een blend van kenmerken en eigenschappen bleef over die als input heeft gediend voor het ontwerp van het perfecte witte tshirt. De tshirts van ShirtsofCotton zijn geboren.

Witte t-shirts moeten voldoen aan:

  1. Extra lang (kruipt niet uit de broek)
  2. Licht getailleerd, lichte stretch en lekker zacht (niet te strak, niet te wijd)
  3. Blijft lang goed (een extra stevige en langere katoenvezel)
  4. Krimpt en lubbert niet (voorgewassen en voorgekrompen katoen)
  5. Niet te duur (we hebben interessante staffels, hoe meer hoe goedkoper)
  6. Niet (altijd) zichtbaar onder een overhemd

Uiteraard zijn al deze kenmerken samengekomen in dat ene perfecte model tshirt, die van ShirtsofCotton. Verschillende diepe V-hals T-shirts kenmerken de collectie. Want de ene man draagt 1 knoopje van zijn overhemd open, de ander wil graag wat meer borsthaar laten zien. En steeds vaker komt het ook voor dat het overhemd wel drie knoopjes open heeft staan, daar is het extra diepe witte V-hals tshirt in de collectie voor gemaakt.

ShirtsofCotton.com heeft een vliegende start gemaakt. Begin 2014 gestart en veel publiciteit gekregen, online en in diverse magazines. Maar ook veelvuldig te zien op de Koopmap. Dit jaar is de collectie ook uitgebreid met gekleurde T-shirts; zwarte tshirts en met grijze tshirts.

Comments are closed.