Het bezoek aan een bed en breakfast

Het idee van een Bed & Breakfast is dat letterlijk ‘ergens een bed huurt en daar ontbijt krijgt.’ Een Bed & Breakfast is oorspronkelijk gewoon bij iemand thuis, bijvoorbeeld iemand die een kamertje binnen de eigen woning verhuurt. Maar natuurlijk kan je bij het verhuren van een bed & ontbijt veel meer uitpakken.
Geef de persoon een eigen appartement, met was- en doucheruimte, eigen toilet, eettafel, televisie en bankstel. Maak het gemakkelijk, en zorg voor een lekker en luxe onbijt. Helemaal mooi als je op een mooie locatie zit, waar wat te beleven en te zien valt. Zo wordt het vakantiegevoel voor uw gasten compleet.

Het goede voorbeeld

Bed & Breakfast Pincky begrijpt hoe je moet uitpakken. Zij verwennen hun gasten met het luxe van een hotel. Toch vormt de eenvoud de basis. De warmte van het ontvangst door de gastvrouwen geeft een huiselijk en gezellig gevoel, hoewel u bij Pincky wel op voldoende privacy kunt rekenen.

Het ligt in Zuid-Limburg vlakbij Duitsland en België, een mooie uitvalsbasis voor een rijk gevuld weekend dus! Of om juist even helemaal niks te doen. Bij dit Bed en Breakfast nabij Maastricht kunt u lekker winkelen, wandelen en genieten van de mooie omgeving. Benieuwd? Bezoek dan de website.

Comments are closed.