Herbalife Family Foundation opent nieuwe Case Herbalife

Zoals reeds bekend, is Herbalife dit jaar de officiële voedingssponsor van de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond) geworden.

Maar wat misschien nog niet iedereen weet, is dat we ook het Nederlandse Casa Herbalife project zullen onderbrengen bij de KNZB en onze samenwerking met Kinder Resto van Harte zijn gestopt.

We zijn zeer trots op wat we in onze 6 jarige samenwerking met Kinder Resto van Harte hebben bereikt. De maaltijden die we met Distributeurs en Corporate bereid hebben onderleiding van Resto Manager Ben Lachab, de spellen die we begeleid hebben en de gezelligheid die daarbij ontstond en het nieuwe Kinderresto dat geopend is in Den Haag, zijn een duidelijk voorbeeld dat onze donaties goed zijn besteed. Herbalife dankt Resto VanHarte voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.

Nu is het tijd voor een nieuw project. Een project dat naadloos aansluit bij het Herbalife van nu, een project met nationale dekking en een focus op de combinatie voeding en bewegen (actieve levensstijl) en dit hebben we gevonden binnen de KNZB.
Er is een toenemend aantal kinderen met overgewicht in Nederland, dit wordt veroorzaakt door slechte voeding en weinig beweging. Herbalife wil hier samen met de KNZB verandering in brengen en gaan een samenwerking aan in de vorm van sponsoring van de schoolzwemkampioenschappen.

Jaarlijks strijden zo’n 10.000 kinderen uit groep drie tot en met acht in teams van zes om de felbegeerde titel.  Herbalife ondersteunt dit initiatief van beweging en plezier dan ook heel graag en zal hierbij kinderen (en ouders) wijzen op het belang van gezonde voeding, verstandige keuzes en beweging. Hierin worden zowel Distributeurs betrokken als onze eigen ambassadeur Jacco Verhaeren.

Dit plan is een onderdeel van de meer dan 80 wereldwijde Casa Herbalife programma’s van de Herbalife Family Foundation. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van het leven van kinderen, door organisaties te helpen gezonde voeding te bieden aan jonge kansarme kinderen. Daarnaast helpt de stichting westerse kinderen educatie te geven over sport en een gezonde levensstijl, zodat ze op latere leeftijd uit zichzelf gezonde keuzes maken en hier hun leven lang profijt van hebben.

Aan de exacte invulling van deze nieuwe samenwerking wordt nog gewerkt, het is echter al wel bekend dat Herbalife een rol gaat spelen vanaf de eerste tot en met de laatste dag van deze zwemkampioenschappen denk hierbij aan educatie en een financiële bijdrage. De zwemkampioenschappen starten in september 2013 en duren tot en met juni 2014.

Comments are closed.