Help mijn rolluik is kapot! Wat moet ik doen?

Uw rolluik is kapot, dit is erg vervelend. Wellicht kunt u uw raam niet meer openen omdat uw rolluik niet meer omhoog of omlaag gaat. Wanneer hier sprake van is wilt u dat dit probleem snel is opgelost. Schakel dan ROMASS in. Wij zijn al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types elektrische rolluiken. Onze monteurs zijn uitgebreid getraind om alle problemen met een rolluik op te lossen. U leest hieronder alles over het repareren van kapotte rolluiken.

Defect rolluik repareren

Een kapot rolluik kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de rolluik verkeerd is afgesteld waardoor hij niet meer reageert op de stroomvoorziening. Daarnaast kan het ook zijn dat er onderdelen defect zijn waardoor een rolluik niet meer werkt. Wanneer u een van onze ervaren monteurs inschakelt voor een reparatie, bent u ervan verzekert dat deze snel en vakkundig wordt gemaakt. De monteur op locatie gaat eerst onderzoeken wat het probleem veroorzaakt. Zodra hier een duidelijk beeld van is, gaat hij aan de slag om het te maken. Onderdelen worden gedemonteerd om vervolgens gemaakt of vervangen te worden. Indien er onderdelen vervangen moeten worden, kunnen de monteurs nieuwe onderdelen meestal uit de servicebus halen. De servicebus is voorzien van een voorraad van reparatieonderdelen, waardoor de meeste problemen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Rolluiken specialist inschakelen

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen om uw defecte rolluik te repareren? Ga dan naar onze website om online een storing aan te melden. Op onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Wanneer je de verschillende stappen hebt doorlopen heb je een aanvraag ingediend. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen voor een rolluik reparatie. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging van de afspraak en een afspraaknummer. Een van onze ervaren montuers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe om uw rolluik te repareren.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Comments are closed.