Heeft u een catering in Oldenzaal nodig ?

Het catering Oldenzaal nodig vakantieseizoen is op ons en blijven werven campagnes op het gebied van toerisme en catering voor de catering Oldenzaal volgende zomer 2014. Goed 400 inkomende banen in Lazio, Sardinië, Sicilië, Apulië en Emilia Romagna.
Horeca Afdeling van het Bureau voor catering Oldenzaal het werk Openjobmetis SpA geopend in feite de selecties namens verschillende bedrijven, voor personeel dat voor de zomer op het gebied van gastronomie en gastvrijheid werken zal.
Er zijn ongeveer 400 banen beschikbaar, die zich bijzonder in Sicilië, Puglia, Sardegna en Emilia Romagna concentreren zal, en verfijnde cijfers variërend van keuken specialisten (gastronomen, chef-koks en koks, commis keuken) en sala (barman en barlady, commis ober, obers, managers van verfrissing), operatoren catering Oldenzaal plan management (obers, porters, reinigingsmiddelenguardarobieri, gast relatie), en medewerkers van de receptie (front office, inkomsten manager, keepers), chef-koks en koks gebak.
Wat zijn de vereisten? Aanvragers vergt ervaring in de taken, goede kennis van Engels, bereidheid om te werken op verschuivingen, vakanties catering Oldenzaal en weekends, en bij voorkeur de HACCP-certificering en het bezit van een diploma.
Baan kansen er zijn ook vóór de paasvakantie, gedurende welke de heiligverklaring van Johannes XXIII en Johannes Paulus II, in de week van 21 tot 27 April 2014 zal worden. Met het oog op het evenement, dat meer dan 3 miljoen mensen tussen pelgrims en toeristen trekken zal, we proberen in Rome 60 professionals, verdeeld over 25 chef-kok de rang, commis, 25 5 barman en/of barlady, 3 5 helpen chefs en catering Oldenzaal sommeliers.

Comments are closed.