Hannah gezichtsverzorging geïntroduceerd bij Het Cosmeticahuis

Het Cosmeticahuis voegt opnieuw een premium merk toe aan het assortiment. Vanaf heden zijn de huidverzorgingsproducten van Hannah te koop, producten die op iedere huid een positieve invloed hebben. Hannah huidverzorging is nu te koop bij Het Cosmeticahuis.

De missie is bij het ontwikkelen van de producten van Hannah, is om een beschadigde huid weer in balans te brengen.  Daardoor krijgt de huid de tijd om weer te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd.

De Hannah huidverzorging producten zijn in staat om een beschadigde huid te herstellen; u kunt zich wel voorstellen wat de producten doen met een gezonde huid – deze zal zich beter voelen dan ooit! Ieder Hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten – die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen.

Het assortiment Hannah producten bij Het Cosmeticahuis is zeer uitgebreid. We hebben de ‘cleansing’ melk en de verschillende huidlotions van het merk, maar ook de peeling producten en vochtinbrengende cremes bieden we aan.

Voor mensen die voor het eerst de Hannah producten gaan gebruiken heeft Het Cosmeticahuis verschillende startsets en giftboxes samengesteld; zo kunt u voordelig kennis maken met de collectie Hannah producten – u zal zien dat ook uw huid er van profiteert.

Over Het Cosmeticahuis

De oorsprong van Het Cosmeticahuis ligt in het moederbedrijf Beautycenter “De Orchidee”, een jonge onderneming die in basis gericht is op de uiterlijke verzorging van de moderne vrouw. Daarnaast hebben we een nauw samenwerkingsverband met “NikkieTutorials” een van Nederlands grootste Make-up Artists op Youtube.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.