Haargroeimiddel vrouwen

Haargroeimiddelen, je hebt ze in alle soorten en maten. Haarverlies en haaruitval is namelijk wereldwijd een veelvoorkomend probleem. Daarom zijn er een hoop beauty bedrijven die hierop inspelen en een diversiteit aan haargroeimiddelen aanbieden. Maar welk al van deze merken en type producten moet je nu precies gebruiken om de haargroei te ondersteunen? In dit artikel bespreken we de meeste voorkomende en meeste effectieve haargroeimiddelen.

Reageer direct op symptomen

Het is van groot belang om bij de eerste verschijnselen van haarverlies direct aan de bel te trekken. Controleer daarom zeer regelmatig je haar hierop. Vooral het gebied rondom je kruin is een plek waar het kaal worden begint en waar de eerste kale plekken zichtbaar zijn. Vraag desnoods je partner of beste vriend of vriendin je haar zo af en toe te controleren op kale plekken.

Shampoo

Begin bij de eerste verschijnselen van haarverlies met een speciale verzorgende shampoo. Er bestaan speciale shampoos met haargroei stimulerende eigenschappen. Deze shampoos gaan het haarverlies tegen en stimuleren de haargroei.

Conditioner

Naast zo’n haargroei stimulerende shampoo is het raadzaam om de bijpassende conditioner te gebruiken als haargroeimiddel. De conditioner biedt in dat geval ook haargroei stimulerende eigenschappen. Daarnaast is het altijd goed voor het haar om een conditioner na de shampoo te gebruiken.

Lotion

Verder zou je ook nog een lotion voor je haar kunnen gebruiken. Dit helpt vaak tegen schilfervorming, een te krachtige talgproductie en droge of doffe haren. Daarnaast bestaan er lotions die ook speciale haargroei versterkende eigenschappen bieden.

Voedingssupplementen

Mochten de hierboven genoemde shampoos, conditioners en lotions niet of nauwelijks resultaat bieden dan kun je ook nog voedingssupplementen daarnaast gebruiken. Voedingssupplementen ook wel haargroei pillen genoemd versterken en ondersteunen de bestaande haargroei.

Operaties

Wat eigenlijk niet echt haargroeimiddel is maar wel zorgt voor meer haar is een haargroeitransplantatie. Het is aan te raden eerst de eerder genoemde shampoos en dergelijke van verschillende merken te proberen. Mocht dit niet werken zou je altijd nog een haartransplantatie kunnen overwegen. Houd er rekening mee dat dit een zware ingreep is met veel risico’s en kans op mislukking.

Viviscal

Een goed merk voor de shampoo, conditioner, lotion en een voedingssupplement is Viviscal. Viviscal biedt al deze haargroei stimulerende producten aan in één pakket.  Kijk voor meer informatie op Viviscal.nl

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.