Guess ringen als onderdeel van de Guess sieraden collectie

Guess sieraden, zoals guess ringen van het type UBR91310

Guess sieraden zijn warmhartige sieraden. Rijkelijk, voorzien van franjes en andere opvallende elementen, nemen de Guess sieraden een bijzondere plek binnen de wereld van sieraden voor dames. Guess sieraden kennen haar oorsprong toen het wereldwijd opererende modemerk, naast fashion ook fashion assecoires is gaan produceren. Voor de sieraden van Guess betekend dit dat ze in 1992 hun levenslicht zagen, met in  het begin voornamelijk opvallende Guess ringen.

Guess ringen spreken tot de verbeelding

Guess ringen, spreken net als de overige Guess sieraden enorm tot de verbeelding. Zoals in de intro reeds aangegeven worden ook de Guess ringen voorzien van veel ‘bling bling’. Een van de bekendste elementen die vaak aan Guess ringen worden toegevoegd zijn de Zirkonia steentjes, die samen met het Guess logo vaak voor de opvallende toon zorgen bij de Guess ringen collectie. In het voorbeeld van serie Guess ringen UBR913110 zijn de gouden ringen voorzien van een zwart Guess logo en verzameling zirkonia steentjes die in een hart vorm gezet zijn op de ringen. Dit geheel vormt een wel zeer opvallende verschijning onder het ringen segment

Ringen mogen weer opvallen

Ringen mogen weer opvallen en dat is iets wat helemaal in het straatje is van Guess. Is het Guess voor wat betreft haar ringen misschien een tijdje over haar top heen geweest, maar nu is het zeker de moeite waard om de ringen collectie weer eens te bekijken, mocht je van plan zijn een nieuwe ring te kopen. We adviseren je het van harte!

Comments are closed.