Grafische Vormgeving Trends voor 2012

Trends voor web en grafische vormgeving zijn steeds veranderende, dat maakt de industrie nogal levendige, in plaats van saai en vervaagd. Er is altijd ruimte om iets nieuws te leren, integreren en te verbeteren om de bruikbaarheid te verhogen, of gewoon maakt de dingen verschijnen mooi. Met nieuwe technologieën en technieken worden opgenomen in de wereld van grafische ontwerpen, dit zijn precies wat je nodig hebt om verder te gaan in het spelen met je creativiteit en verbeelding.

Verschillende nieuwe trends zijn opgenomen in de grafische ontwerpen in 2012 en biedt ruime mogelijkhedaen voor de ontwerpers om beste gebruik maken van hun creativiteit en set van vaardigheden. Hierbij besproken zijn enkele van de nieuwe ontwerptechnieken voor 2012, die gaat in de mode te blijven voor een tijdje.

Responsive Thema’s – Ontwerp voor meerdere apparaten

In de wereld van snelle technologische vooruitgang, zijn tabletten en smartphones steeds populairder. Vandaag de dag, meer en meer mensen maken gebruik van smart phone apparaten en tabletten om surfen op het internet, en alles over hoe, waar leren, wanneer en wat. Langzaam komt een dag in de toekomst, waar er meer nummers van aanraakschermen in gebruik dan een laptop of desktop. Deze waarheid leidt tot een of andere manier de primaire eis van het optimaliseren van de websites voor meerdere smart phone apparaten.

Hier, responsieve thema’s komen in beeld, die speciaal zijn ontworpen om de website te optimaliseren volgens de specificaties en de grootte van het scherm van meerdere smart phone apparaten en tablets. Met behulp van deze thema’s in grafische vormgeving, kunt u uw website worden weergegeven zo veel aansprekende en relevante op meerdere apparaten als op laptops en desktops. Verbeter gebruikerservaring en voorzien van een nieuwe set van interactiviteit in uw website of softwaretoepassing, het verbeteren van een betere conversies van beoogde gebruikers onderweg.

Minimalistische ontwerpen, Extra Effect

De nieuwste trend in grafische ontwerpen is om af te stappen van rommelige, stoffige ontwerpen om iets dat zich primair richt op de uiting van de belangrijkste boodschap, waardoor de gebruikers direct naar een soort van conversies. Proberen te houden de ontwerpen zijn minimalistisch, terwijl concentreert zich meer op het toevoegen van wat extra effecten die zou maken uw website nog aantrekkelijker en relevanter. Ontwerpen van de douane, het volledige scherm achtergronden, en met de hand gemaakte illustraties kan gaan een lange weg in het creëren van de blijvende impact.

Vet Kleuren

De nieuwste trend in grafische vormgeving is het levendige gewaagde kleuren toe te voegen aan de primaire delen van uw website te markeren en de aandacht van uw doelgroep op een indrukwekkende manier te vangen. Echter, gewoon niet gaan plat, en proberen om meer van overlay patronen en schaduwen op te nemen, met eenvoudige en dappere kleuren.

Hand-drawn Illustraties

Jaar 2012 is gemarkeerd met meer originele kunst, geïntegreerd in aantrekkelijke multimedia-en grafisch project. Het maakt de website verschijnen ongelooflijk uniek en aantrekkelijk, met een persoonlijk tintje aan. Afscheid van voorraad graphics en omvatten meer van handgetekende schetsen en illustraties in uw website ontwerp.

lichte Textuur

Print grafisch ontwerpers zijn meer nadruk legt op het gebruik van lichte textuur papieren om de kwaliteit van hun ontwerpen te verbeteren. Textures kan helpen bij het toevoegen van een diepte in platte afmetingen van een on-screen design.

Transparantie, Lagen en Animatie

Maak uw website nog meer visueel aantrekkelijke door de integratie van lagen, cross-browser ontwerpen, CSS3 animaties en overgangen die de relevantie en diepte toe te voegen aan uw website of grafische vormgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.