Goochelaartje spelen! Is het alleen leuk voor kinderen?

Goochelaar spelen is iets dat veel kids fijn vinden om te doen. Wanneer de kinderen naar het circus gaan is er meestal een goochelaar aanwezig.  Regelmatig wordt er dan bijvoorbeeld een mooi konijn uit een hoed getoverd. Een echte klassieker. In kinderwinkels en op het net zijn meerdere goocheltrucs te bestellen voor kinderen. Het betreft dan vaak kleinere trucs die niet al te moeilijk zijn om uit te kunnen voeren. Ze worden door deze methode zelf ook een klein beetje een goochelaar en voelen zich een beetje zoals de man met de zwarte hoed in het circus. Naast bijvoorbeeld kaarttrucs zijn er ook nog enkele andere goochelaars trucs te vinden voor kids.

Stiekem vinden ouders het ook leuk

Het is echt niet zo dat alleen kinderen goochelen leuk vinden. Er zijn ook genoeg grote mensen die goochelen enorm leuk vinden om uit te voeren. Wat extra inkomen verdienen als amateur goochelaar is ook prima mogelijk, zeker als je een stukje meer ervaren wordt. Bijvoorbeeld in een kroeg of bar. Ook kleine weddenschappen doen met mensen in de kroeg kan een leuke bezigheid zijn als goochelaar. Vrouwen zijn vaak ook geïnteresseerd in deze goocheltrucs, dus ook dat kan een voordeel zijn voor sommige mensen.

Eigen trucs ontwikkelen als goochelaar

Er zijn uiteraard ook mannen die voor hun beroep goochelen, op verjaardagen, partijen en bijvoorbeeld op markten. Beroepsgoochelaars hebben vaak hun persoonlijke trucs ontwikkeld door hun persoonlijk. Ze kopen hun trucs niet in de goochelwinkel, waar amateurs dat meestal wel doen. Natuurlijk is het voor deze mensen van belang om een perfecte truc te hebben. Ze verdienen er namelijk hun brood mee. Iedereen moet ergens beginnen en deze personen zijn vaak ook begonnen met een simpele goocheltruc uit de winkel. Als u dus geïnteresseerd geraakt bent in goochelen of in goocheltrucs start dan altijd met de meest makkelijke trucks en start vanuit daar door naar grotere en meer complexe trucks. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je het goochelen helemaal fantastisch vind!

Comments are closed.