Glas bestellen voor je woning

Ben je van plan binnenkort te gaan verhuizen? Of is jouw woning wel toe aan wat aanpassingen? Is er een raam kapot gegaan, per ongeluk of expres? Dan kun je terecht bij Glaswebwinkel. Hier kun je gemakkelijk online al je Glas bestellen. Voor heel veel verschillende doeleinden. Ook de accessoires die je nodig zult hebben bestel je gemakkelijk mee.

Ventilatierooster en andere glas artikelen

Zo zul je bijvoorbeeld een ventilatierooster bij bepaalde ramen willen hebben en ook deze word verkocht in de webshop! Het is ontzettend gemakkelijk om online je producten te kunnen bestellen en ze thuis afgeleverd te krijgen. Zo kun je direct aan de gang met jouw project. 

Afhankelijk van in welke provincie je woont word het glas voor een goede prijs geleverd. Zo betaal je in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht maar 10 euro voor het bezorgen van de bestelling. In Flevoland word dit 15 euro per bestelling. Noord-Brabant, Noord-Holland, Friesland en Groningen is 25 euro voor het afleveren van het glas. En in Zuid-Holland, Zeeland en Limburg betaal je 50 euro voor het laten bezorgen van jouw pakket.Voor de glas artikelen betaal je uiteraard iets minder, dit bedrag zal 8,17 euro zijn, ongeacht welke provincie je woont. Het glas word op een goede manier vervoerd waardoor er geen schade aangericht zal worden aan het glas.

Betalen kun je gemakkelijk via IDEAL dus je hebt in een paar klikken het nieuwe glas voor jouw huis al besteld. Ook kun je kiezen voor een factuur, het is maar net wat jij zelf prettig vind. Zo heb je gemakkelijk en snel, bijvoorbeeld je ventilatieroosters in huis.

Comments are closed.